`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Schuberth

Schuberth S2/S2 Sport/C3/C3 Basic/C3 Pro

  • Schuberth S2/S2 Sport/C3/C3 Basic/C3 Pro
  • Schuberth S2/S2 Sport/C3/C3 Basic/C3 Pro

Schuberth S2/S2 Sport/C3/C3 Basic/C3 Pro

Tuotekuvaus Schuberth S2/S2 Sport/C3/C3 Basic/C3 Pro

Visiiri on valmistettu naarmuuntumista polykarbonaatista, valmistettu ruiskuvalu prosessi. Kirkas visiiri on luokiteltu optinen luokka 1.

Muuttaminen on todellinen lasten leikkiä ilman työkaluja. Antifog valmiina: Taattu ei sumu takia kaksinkertainen näytön periaatteeseen.


Schuberth S2/S2 Sport/C3/C3 Basic/C3 Pro:lla on virallinen valmistajan takaama laatutakuu. Tehdessäsi ostoksia verkossa moottoripyöräily kaupassa, saat Schuberth S2/S2 Sport/C3/C3 Basic/C3 Pro:n kotiovellesi muutaman arkipäivän kuluessa. Tällä hetkellä tuotetta on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 71.99 $. Älä missaa mahdollisuuttasi!

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Schubertrin visiiri kypärään s2 s2sport c3 c3basic c3pro

-

Laadukas ja nopea toimitus

Oikein hyvä

-

Toimitettu Norja, ei ongelmia Tuote oli nopea kunnossa ja toimii hyvin :)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje