`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Schuberth

Schuberth SRC System for Helmet S2

Schuberth SRC System for Helmet S2

Schuberth SRC System for Helmet S2

  • Schuberth SRC System for Helmet S2
  • Schuberth SRC System for Helmet S2
  • Schuberth SRC System for Helmet S2
  • Schuberth SRC System for Helmet S2
  • Schuberth SRC System for Helmet S2

Schuberth SRC System for Helmet S2

Tuotekuvaus Schuberth SRC System for Helmet S2

Ominaisuudet:

Täydellinen viestinnän:

Koko viestintäjärjestelmä on erillisessä kypärä kaulus, joka voidaan asentaa S2 Sport ole aikaa lainkaan. Muutamalla kädenliikkeellä, laite on valmis menemään. Navigointijärjestelmä, MP3-soitin ja mobiili voidaan liittää Bluetooth ja / tai USB. Ja voit lähteä:

navigointi, musiikki, puhelin ja pyörä pyörä keskusteluun

Sisäpuhelin:

Neuvottelupuhelun jopa kolme ratsastajaa, jotka voivat kommunikoida keskenään samanaikaisesti. Valikoima on, optimaalisissa olosuhteissa, jopa 700 metriä. SRC System ™ varten S2 Sport voidaan käyttää mukavasti ääniohjauksella. Klikkaa Link®: Jos muut SRC System ™ käyttäjät ovat lähellä, nämä voidaan käsitellä. Jos etäisyys on suurempi tai maaston vaativampia, viestintä on silloitettu liikkuvaan vastaanottoon. Siten viestintä ei ole rikki, vaikka etäisyys on suurempi.

PUHEOHJAUS (VOX):

VOX (Voice Operated eXchange) tekniikka mahdollistaa ääniohjausta päätoiminnot kuten ottaen ja soittamiseen. Herkkyys reaktio voidaan asettaa yksilöllisesti.

PUHELIN + GPS:

Yhteys Bluetooth-matkapuhelin, Bluetooth navigointijärjestelmä ja SRC System ™ on yhtä helppoa kuin voi olla. Kuljettaja voi kuulla äänikomentoja navigointijärjestelmän tai soittaja mukavasti läpi molempien pään puhelimissa. Puhelinkokouksen välillä ratsastaja, matkustajan ja soittajan ovat mahdollisia. Edullinen puhelinnumeroita voidaan tallentaa nopeasti dial valikko. Tämä tekee mahdolliseksi saada nopeasti yhteyksiä milloin tahansa. Kaikki toiminnot on mukava olla ohjata äänikomentoja (VOX).

Kuunnella musiikkia:

Useimpien yhteisten MP3-soittimet voidaan kytkeä SRC System ™ käyttäen monitoiminen USB-liitäntä. Jos MP3-soitin tukee Bluetooth A2DP tekniikka, kaapeli ei ole välttämätöntä. Ohjaus on yksinkertaisesti painikkeita SRC System ™

Automaattinen äänenvoimakkuuden säätö:

Automaattinen äänenvoimakkuuden säätö (AGC) -tekniikkaa ohjaa aktiivisesti ja pysyvästi optimaalisen määrän mukaan nopeus ja ympäristön melun ja siksi aktiivisesti hyödyttää turvallisuutta ajon. Herkkyyttä voidaan säätää yksilöllisesti mukana tulevalla ohjelmistolla.

OHJELMISTOPÄIVITYS:

Osaksi Cardo Community® ja mukavasti tiedotetaan ohjelmistopäivityksiä SRC-järjestelmän kautta sähköposti. Ohjelmistopäivityksiä löytyy suoraan valmistajalta

LISÄVARUSTEET & tekniset

Dual ultraohut kaiutinta ahtaisiin kypäriin.

Jopa 10 tuntia puhetta tai 1 viikko stand by (valmiustilassa)


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi moottoripyöräily verkkokaupastamme. Osta Schuberth SRC System for Helmet S2 alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin moottoripyöräily tuotteisiin Elektroniikka ja täydennä varusteitasi motardinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Schuberth SRC System for Helmet S2

Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Src-järjestelmä 50-59

-

Upouusi, korkealaatuinen tuote! Voit tuntea olosi turvalliseksi, kun tilaat moottorista. Olen varma, että tilaan uudelleen! AAAAA

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje