`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Schuberth

Schuberth Visor for Helmet S2 C3 C3Pro

  • Schuberth Visor for Helmet S2 C3 C3Pro
  • Schuberth Visor for Helmet S2 C3 C3Pro

Schuberth Visor for Helmet S2 C3 C3Pro

Tuotekuvaus Schuberth Visor for Helmet S2 C3 C3Pro

Visiiri on valmistettu naarmuuntumista polykarbonaatista, valmistettu ruiskuvalu prosessi. Kirkas visiiri on luokiteltu optinen luokka 1.

Muuttaminen on todellinen lasten leikkiä ilman työkaluja. Antifog valmiina: Taattu ei sumu takia kaksinkertainen näytön periaatteeseen.


Schuberth Visor for Helmet S2 C3 C3Pro:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt motardinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Schuberth Visor for Helmet S2 C3 C3Pro:lla on Schuberth:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Näytöt kategorian Suojaukset tuotteilla.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje