`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Scorpion

Scorpion Exo 1200 AIR

  • Scorpion Exo 1200 AIR
  • Scorpion Exo 1200 AIR
  • Scorpion Exo 1200 AIR

Scorpion Exo 1200 AIR

Tuotekuvaus Scorpion Exo 1200 AIR

Ominaisuudet:


Airfit konsepti: Airfit sallii ratsastaja muokata kypärä mahtua ilmasäädettävät poskipehmuste ylimääräisiä melu reduction.only Scorpion exo!

Pinlock maxvision: Istuva täydellisesti erityisesti masentunut alue polypropeeni, Pinlock luo jatkuvan ilmanpaineen avulla puristusvoimaa, mikä puolestaan ​​pysäyttää tiivistyminen - ja näin huurtumista - ilmenemisen vaikka lämpötilaero ulko- ja sisäpuolelta kypärä kasvaa.

Speedview: sisäinen sisäänvedettävä aurinkolippa, joka helpottaa silmien rasitusta odottelemaan vaihtelevissa valaistusolosuhteissa muuttamatta -kasvonsuojista.

Kwikwick3 liner: erittäin tehokas, allergiatestattu, irrotettava, konepestävä, ja erittäin pehmeä ja miellyttävän tuntuista, kwikwick3 limakalvon uuden scorpionexo 2011 alue on todellinen mittatilaustyönä tohveli päätäsi.

TCT termodynaamista komposiittiteknologiayritys: erittäin kevyt, jotka ovat vähentäneet painoa uuden Ekso 1000 lentoliikenteen lähes 250 g, uusi TCT rakenne antaa suojan kuin vielä luettu maailmassa kypärät. Tämä älykäs kuori pystyy vähitellen rutistaa vaikutusta, joka voi imeä useimmat tuottama energia järkytys, säilyttäen yksi vahvimmista rakenteita.

Shield lukitusjärjestelmä: 3 asentovipu avulla lukita kilpi suljetuissa tai hieman auki.

Ilmanvaihtojärjestelmä: Säädettävä, indeksoitu edessä ja takana tuuletusaukot Aero viritetty takaspoileri vähentää hissi, luoda tyhjiö ja maksimoida ilmavirtaus kypärän.

Hengitys poikkeuttimen: Enhanced sumu vapaa suorituskykyä.

Chin kansi: vaikuttaa melun vähentämiseen.

Sulkeminen chinstrap tupla D rengas.


Hoito:


Hoito ja puhdistus Your ScorpionExo Kypärä


Kuten minkä tahansa laatutuote, asianmukaista hoitoa tulee tehostaa ja pitkittää hyödyllisyyttä kypärään ja suojata investointeja. Sinun kypärä on suunniteltu ja koottu uusinta tekniikkaa kuten yksinomainen patentteja ja omaan tavaramerkkitermien ominaisuuksia.


Puhdistus kypärän ulkopuolelle


Älä käytä liuottimia tai hankaavia puhdistusaineita puhdistaa kypärän !! Saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn, huuhtele kypärä lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Jos ulkona on likainen kuivuneen lian ja vikoja, suosittelemme, että pidät märkä pyyhe päälle kypärä vähintään minuutin ennen pyyhkimällä puhtaaksi. Tämä pehmentää esineitä ennen poistamista pienentämällä mahdollisuus naarmuja. Useiden pinnoitteet kasvosuojus kestävät valoa raapiminen kuitenkin raskas, loukkaava raapiminen voi murtaa pinnoitteet ja aiheuttaa näkyviä jälkiä. Lian ja bugeja hyvän siivouskäytäntöjä ja pitää kypärää RaceCase merkittävästi auttaa pidentämään elinikää kypärään ja kasvot kilvet.


Sisäpuolen puhdistus Kypärä


Irrotettava, pestävä liner kaikessa kypärät on helppo puhdistaa. Jopa mies voi tehdä sitä. Poista poskipehmuste ensin unsnapping 3 (yleensä) -painiketta napsahtaa jokainen. Varo "repiä" pad, mutta huolellisesti un snap kunkin painiketta. "Crownliner" voi olla unsnapped (2) takaa pään alueelle ja veti pois kypärän otsaan alueella. Huomautus kohdistus nuolet uudelleen asentamista crownliner. Heitä nämä kolme kappaletta pesukoneeseen mahdollisuuksien pesupussissa jotta muoviosia ei voi rikkoa tai vahingoittaa tekstiili- ja anna kuivua ennen uudelleen asentamista.


Puhdistus Face Shield


ScorpionExo -kasvonsuojista varten 400s ja 700s on eri puhdistus sisä- ja ulkopuolelta. Ulkopuolella on päällystetty anti scratch pinnoite, joka estää pieniä naarmuja, mutta ei voi vastustaa raskasta pyyhintä ja pesu ilman alustavia pehmeneminen likaa ja bugeja ensin. Huomautus kostealla pyyhkeellä menetelmä pehmeneminen kuivattuja bugeja ja likaa edellä. Muovi kiillottaa toimivat hyvin puhdistaa ulkopuolella kilpi kunhan lika ja noki on pehmennyt ja poistaa ensin. Sisempi Everclear ei sumua päällystetty -kasvonsuojista vaativat erityiskohtelua puhdistukseen. Suosittelemme käyttämään lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla yhdistelmä seuraa "Pat kuivaus" kuivalla pyyhkeellä. "Pyyhkiminen" saattaa aiheuttaa ennenaikaista kulumista ja naarmuuntumista Everclear innercoating.


Kemikaalit


Tietyt yhteisen kodin kemikaalit reagoivat negatiivisesti polykarbonaattien, lasikuitu tai pinnoitteet kypärää. Vältä kosketusta asetonilla (kynsilakanpoistoaineella), emäksiä (ammoniakki puhdistusaineet), hiuslakkapullojen sisältävät methyene, klooria uima-allasta tai liimoja.


Täydennä tilauksesi Scorpion Exo 1200 AIR:lla, jonka löydät Kypärät kokoelmastamme Modulaarinen tuotteiden joukosta. Selaa myös muita moottoripyöräily kategorioita motardinn:ssa, joka on oma moottoripyöräilyvarusteisiin erikoistunut verkkokauppasi. Hanki nyt kaikki Modulaarinen varusteesi parhailla hinnoilla, 100% alin hintatakuulla motardinn:ssa!

Ominaisuudet Scorpion Exo 1200 AIR

tuotteen luokka
Kypärätyyppi
Hyväksytty
Paino
Kiinnitysjärjestelmä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje