`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Scorpion

Scorpion Exo 3000 Air Solid

Scorpion Exo 3000 Air Solid

  • Scorpion Exo 3000 Air Solid
  • Scorpion Exo 3000 Air Solid
  • Scorpion Exo 3000 Air Solid
  • Scorpion Exo 3000 Air Solid

Scorpion Exo 3000 Air Solid

Tuotekuvaus Scorpion Exo 3000 Air Solid

Ominaisuudet:


Airfit Concept: Pumppu mahdollistaa ratsastaja muokata milloin tahansa säätö sen kypärän ansiosta poskipehmuste varustettu säädettävällä ilman tasku, sillä mukavuutta tehty mittaus.

Koska sen flip up käsitys, EXO 3000 on puoli ilma tasku, mutta myös ensimmäistä kertaa kaulan ilmakuoppa. Teknologian hyödyt jäävät triple: hyvä äänieristys, täydellisen sopivuuden jokaiseen morfologia ja takeet täydellinen istuvuus koko vuoden. Scorpion Exo mallit AIR: tehdyt mittauksen rakentaa kestämään!

Pinlock Maxvision: asennus täydellisesti erityisesti masentunut alueella kasvonsuojus, Pinlock luo jatkuvan ilmanpaineen avulla puristusvoima, mikä puolestaan ​​estää kondenssiveden - ja näin huurtumista - syntymisen, vaikka lämpötilaero ulko- ja sisäpuolella kypärä kasvaa.

Kwikwick3 Liner: Erittäin tehokas, hypoallergenic, irrotettava, konepestävä, ja erittäin pehmeä ja miellyttävän tuntuista, KwikWick3 limakalvon uuden ScorpionExo 2015 alue on todellinen mittatilaustyönä slipper päätäsi.

SpeedView: sisäänvedettävä sunvisor (hyväksytty UV400 ja anti sumu pinnoite EverClear) suojaa välittömästi silmiä tarjoamalla paremman suojan muuttamatta Face Shield.

System of tuuletus: 3 indeksoitu ilmanottoaukot säädettävissä itsenäisesti (1 tasolla leuka, 1 päällä, 1 takana), luoda masennusta ja optimoida ilmavirtaus kypärän.

Nenäsuojan: parantaa esityksiä anti sumu pinnoite kilpi.

Leukahihnaa solki mikrometriasetusjärjestelmällä puitteet täydellisen ja luotettavan säädön ajan.


Hoito:


Hoito ja puhdistus Your ScorpionExo Kypärä


Kuten minkä tahansa laatutuote, asianmukaista hoitoa parantaa ja pidentää hyödyllisyyttä kypärä ja suojata investointeja. Kypärä on suunniteltu ja koottu uusinta tekniikkaa kuten yksinomainen patentteja ja omaan tavaramerkittyä ominaisuuksia.


Puhdistaminen ulkopuolelta Helmet


Älä koskaan käytä liuottimia tai hankaavia puhdistusaineita puhdistaa kypärän !! Saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn, huuhtele kypärä lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Jos ulkona on likainen kuivattu lian ja vikoja, sinun kannattaa sijoittaa märkä pyyhe yli kypärä ainakin yhden minuutin ajan, ennen pyyhkimällä sen puhtaaksi. Tämä pehmentää vieraita esineitä ennen poistamista pienentämällä mahdollisuus naarmuja. Useiden pinnoitteet kasvosuojus kestävät valoa naarmuuntumista kuitenkin raskas, loukkaava raapiminen voi murtaa pinnoitteiden ja aiheuttaa näkyviä jälkiä. Lian ja vikoja hyvä puhdistus käytäntöjä ja pitää kypärää RaceCase merkittävästi auttaa pidentää elinikää kypärän ja kasvot kilvet.


Sisäpuolen puhdistus Helmet


Irrotettava, pestävä liner kaikessa kypäriin on helppo puhdistaa. Vaikka ihminen voi tehdä sitä. Irrota poskipehmuste ensin unsnapping 3 (yleensä) -painiketta napsahtaa jokainen. Varo, ettei "repiä" pad, mutta huolellisesti un snap kukin painike. "Crownliner" voi olla unsnapped (2) takaraivon alueelle ja veti pois kypärän otsaan alueella. Huomaa kohdistusnuolet uudelleen asentamista crownliner. Heitä nämä kolme kappaletta pesukoneeseen mahdollisuuksien pesu- pussiin siten, että muoviosat ei voi rikkoa tai vahingoittaa tekstiili- ja anna kuivua ennen uudelleen asentamista.


Puhdistus Face Shield


ScorpionExo kasvot suojaa varten 400s ja 700s on erilaiset puhdistus- menettelyt ja sen ulkopuolella. Ulkopuolella on päällystetty anti scratch pinnoitteella, joka estää pieniä naarmuja, mutta ei voi vastustaa raskasta pyyhintä ja siivous ilman alustavia pehmeneminen likaa ja bugeja ensin. Huomaa kostealla pyyhkeellä menetelmä pehmeneminen kuivattuja bugeja ja likaa yläpuolella. Muovi kiillotusaineet toimivat hyvin puhdistaa ulkopuolella kilpi, kunhan lika ja noki on pehmennyt ja poistettu ensin. Sisempi Everclear ei sumua päällystetty -kasvonsuojista vaativat erityiskohtelua puhdistukseen. Suosittelemme käyttämään lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla yhdistelmä, jota seuraa "Pat kuivaus" kuivalla pyyhkeellä. "Pyyhkiminen" saattaa aiheuttaa ennenaikaista kulumista ja naarmuuntumista Everclear innercoating.


Kemikaalit


Tiettyjä yhteisiä kodin kemikaalit reagoivat negatiivisesti polykarbonaatit, lasikuitu tai päällysteitä kypärän. Vältä kosketusta asetonilla (kynsilakanpoistoaineella), emäksiä (ammoniakki puhdistusaineet), hiuslakkapullojen sisältävät methyene, klooria uima-altaat tai liimoja.


Älä odota enää pidempään ja osta Scorpion Exo 3000 Air Solid. Jos sinulla on kysyttävää Scorpion Exo 3000 Air Solid:n ominaisuuksista, voit ottaa yhteyttä motardinn yhteydenottosivumme kautta. motardinn tarjoaa erityisen kokoelman Kypärättuotteita moottoripyöräily:a ja muita vapaa-ajan aktiviteetteja varten. Kypärät varmistaa, että nautit urheilusta ja päivittäisestä liikunnasta mukavilla ja ainutlaatuisilla Modulaarinen varusteilla.

Ominaisuudet Scorpion Exo 3000 Air Solid

tuotteen luokka
Kypärätyyppi
Hyväksytty
Paino
Kiinnitysjärjestelmä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Oikeanpuoleinen tarra

-

Hei, pystytkö poistamaan kypärän oikealta puolelta punaisen tarran, jossa lukee "airfit"?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, kyllä se voidaan korvata.
Terveiset.

Hyvä yritys

-

Suuri tuote, hyvä hinta, ABSOLUTELY FABULOUS SHIPPING, (3 päivää Espanjasta USA) Osta luottamusta!

Scorpion ekso

-

Erittäin hyvä kypärä, vain jotain todella koko liian pieni, antaa ainakin kooltaan mukavampaa. Nopea, Takaisin ensimmäinen kypärä, joka oli liian pieni, erittäin nopea palautus.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje