`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Segura

Segura Retro

  • Segura Retro
  • Segura Retro
  • Segura Retro

Segura Retro

Tuotekuvaus Segura Retro

Ominaisuudet:

Henkilökohtaiset suojavarusteet CE

Irrotettava thermo vuori

Lapa ja kyynärpäät CE

Kiinteä verkkovuori

Korkeussäätö kyynärpäät

Tasku CE selkäsuoja

sisätaskua


Pidätkö Segura Retro tuotteesta? Käy moottoripyöräily verkkokaupassamme ja tutustu laajaan valikoimaamme Naisten vaatteettuotteita ja -tarvikkeita, jotka auttavat sinua toteuttamaan vapaa-ajan suunnitelmasi ja nauttimaan urheilusta. Takaamme, että kaikki moottoripyöräilytuotteemme ovat alkuperäisiä ja täydellisessä kunnossa. Älä odota enää kauempaa! Naisten vaatteet valikoimamme tuotteita on saatavilla monissa eri väreissä ja malleissa.

Ominaisuudet Segura Retro

Ominaisuudet
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Koko

-

Hyvää huomenta, haluaisin tietää, mitä eurooppalainen koko viittaa tähän kokoon (3 kameli) takki: https://www.motardinn.com/equipment-moto/segura-lady-retro-jacket/1263821/p Kiitos.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje