`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Shad

Shad Backrest for Top Case SH39

  • Shad Backrest for Top Case SH39
  • Shad Backrest for Top Case SH39

Shad Backrest for Top Case SH39

Tuotekuvaus Shad Backrest for Top Case SH39

SHAD tarjoaa laajan valikoiman selkänojia, jotka on kehitetty erilaisille kotelomalleille, jolloin matkustaja voi matkustaa mukavammin.


Mitä mieltä olet Shad Backrest for Top Case SH39:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet moottoripyöräilyverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Shad:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Laukuttuotteille.

Ominaisuudet Shad Backrest for Top Case SH39

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen tuote

-

Sain ostamani ja se tekee minut onnelliseksi, olen Perusta, saapuminen kesti jonkin aikaa, mutta saattoi aina nähdä pakettini seurannan, olin ensimmäinen ostokseni ja nyt voin ostaa enemmän luottavaisin mielin

Arvostelu

-

Erinomainen tilauspaikka, toimitus ajallaan

Täydellinen

-

Hyvä tyyny matkustajalle, sopii hyvin top boxiin. Olen tyytyväinen ostokseni ja Motardinnin palveluun.

Meistä

-

tuote on hyvin valmis mutta minulla on 2 rangaistusta en löytänyt pehmeää kuin odotin ja asennus on kiinni top case niin tämä minulle on negatiivinen piste

Kantasilli sh39

-

Nopeita toimituksia ja hyvää viestintää. Lepo ja hyvä laatu ja helppo asentaa. Sen lisäksi, että hyvin huomioon. Olen erittäin tyytyväinen kauppaan.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje