`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Shad

Shad Comfort Seat Honda CBR600F

Shad Comfort Seat Honda CBR600F

  • Shad Comfort Seat Honda CBR600F
  • Shad Comfort Seat Honda CBR600F
  • Shad Comfort Seat Honda CBR600F

Shad Comfort Seat Honda CBR600F

Tuotekuvaus Shad Comfort Seat Honda CBR600F

Viite SHH0B6209.

Istuin, joka on suunniteltu ja kehitetty yksinomaan HONDA CBR 600F: lle. Erityisellä suunnittelulla parannetaan ergonomiaa ja mukavuutta, lisätään kosketusmatkustajan ja matkustajan istuimen pintaa ja Bielastic FOAM -tekniikalla (riippumattomat mukavuusalueet).

Tekniset tiedot:

Suljetut saumat.

Vedenpitävät materiaalit.

Leveys:

83 / Korkeus:

39 / Syvyys :.
Jos olet kiinnostunut Shad:n Comfort Seat Honda CBR600F tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Varaosat tuotteet Shad-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Shad suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia moottoripyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Shad Comfort Seat Honda CBR600F jo tänään!

Ominaisuudet Shad Comfort Seat Honda CBR600F

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje