`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Shad

Shad Comfort Seat Suzuki GSR750

Shad Comfort Seat Suzuki GSR750

  • Shad Comfort Seat Suzuki GSR750
  • Shad Comfort Seat Suzuki GSR750
  • Shad Comfort Seat Suzuki GSR750

Shad Comfort Seat Suzuki GSR750

Tuotekuvaus Shad Comfort Seat Suzuki GSR750

Viite SHS0G721C.

Yksi kaksipaikkainen istuin, jonka tekniset ominaisuudet, kuten kuljettajan ja matkustajan kosketuspinnan lisäys 15%, lisäävät ergonomiaa ja mukavuutta:

uuden 3D BIELASTIC FOAM -teknologian käyttö, joka tarjoaa enemmän joustavuutta ja vastuskykyä, imee tärinää ja vaimentaa reboundia:

ei vääristy ajan myötä eikä ole herkkä lämpötilan muutoksille.

Laadukas, tiheä älykäs vaahto.

Suljetut vedenpitävät saumat.

Keskikanava paineen vähentämiseksi ja istuimen alusta 100% uusi ja parannettu.

Istuimeen sisältyy ensimmäistä kertaa SHAD STYLE -sarjassa parannuksia pohjaan, tehty GMPU: sta, jäykästä polyuretaanimateriaalista ja kuidusta, jota käytetään kilpapyörissä.

Tämä materiaali lisää istuimen kestävyyttä naarmuilta tai hankauksilta, mutta pienemmällä painolla.

Lisäksi istuimen sisäosassa on pehmeä Touch-tyyny, mikä tarkoittaa, että vaahdon ja vuoren välissä pieni vaahto on lämpöeristetty vuorille paremman ja pehmeämmän pinnan aikaansaamiseksi.

Ominaisuudet:

Suljetut saumat.

Vedenpitävien materiaalien tekniset tiedot:

Leveys:

31 / korkeus:

69 / Syvyys :.
Haluatko lisää moottoripyöräily tuotteita Shad:lta? motardinn:sta, omasta moottoripyöräilyverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman moottoripyöräilytuotteita, kuten Shad Comfort Seat Suzuki GSR750. Tällä hetkellä Shad Comfort Seat Suzuki GSR750 on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki moottoripyöräilyvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Shad Comfort Seat Suzuki GSR750

Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Shad mukavuusistuin suzuki gsr750

-

Istuin mahdollistaa huomattavasti pitempi ajo ilman väsymystä kuin perinteinen. Viime viikonloppuna, lyhyin väliajoin pyörä istui 6 tuntia ilman suurempia väsymystä lopussa takaisin;). Alkuperäisen satula, valitettavasti minun tapauksessani väsymys tuli paljon aikaisemmin (2 tunnin kuluttua jo aloitettu lujasti spin). Jotenkin suorittaa moitteettomasti, istuin on enemmän kuin alkuperäinen traileri on myös hieman eri muotoinen (näyttää olevan laajempi), erityisesti osassa polttoainesäiliön. Ostamisesta, kaikki meni nopeasti ja sujuvasti. Suosittelen kauppa, sekä istuin Shad Suzuki GSR 750.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje