up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Shad

Shad Comfort Seat Yamaha Fazer FZ6 600

Shad Comfort Seat Yamaha Fazer FZ6 600

plus
  • Play videoShad Comfort Seat Yamaha Fazer FZ6 600
  • Shad Comfort Seat Yamaha Fazer FZ6 600
  • Shad Comfort Seat Yamaha Fazer FZ6 600

Shad Comfort Seat Yamaha Fazer FZ6 600

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Shad Comfort Seat Yamaha Fazer FZ6 600

Compatible models: Yamaha Fazer FZ6 600 2004-2010

Reference SHY0F7000.

Seat designed and developed exclusively for FAZER 600, with a specific design which ameliorates ergonomics and comfort, an increase contact rider and passenger seat surface and with BIELASTIC FOAM Technology (independent comfort areas).

Specifications:

- Backrest included.

- Width:

35 / Height:

74 / Depth:

- Sealed Seams.

- Waterproof Materials.motardinn:stä, omasta moottoripyöräilyverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Shad Comfort Seat Yamaha Fazer FZ6 600 tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Shad:n tuotteita, kuten Comfort Seat Yamaha Fazer FZ6 600, kuten Komponentit kategoriasta moottoripyöräily verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen moottoripyöräily varusteisiin ja tsekkaa myös Shad Comfort Seat Yamaha Fazer FZ6 600:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Shad Comfort Seat Yamaha Fazer FZ6 600

Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Upea tuote

-

HYVÄ TUOTE JA SUOSITELTU MOTARDINN -MYYJÄN KIITOS

Ylä satula

-

Olen todella tyytyväinen siihen, satula on paljon mukavampi kuin FZ6 Top -tuotteen alkuperäinen satula sopii hyvin ja näyttää ja tuntuu laadukkaalta.

Hyvin päivityksen arvoinen

-

Joten olen juuri vaihtanut tavallisista fz6-malleista varjostinistuimelle ja useiden tuntien ajon jälkeen on valtava ero. En voinut ratsastaa yli noin tunnin ajan tavallisella istuimella ilman epämukavuutta, varjoistuimella voisin ratsastaa tuntikausia ilman epämukavuutta. Kannattaa ostaa ja nopea toimitus, älä mene ilman.

Tehokkuus ja laatu

-

Erittäin mukava tuote, hyvä materiaali ja hyvät viimeistelyt. Nopea toimitus, helppo ostos ja ei vaivaa.

Hyvä on

-

Paketti sai nopeasti kotini. Hyvin pakattu ja vaatimusten mukainen tuote. Hyvä laatu, asennusohjeet. Asenna vain lukituskoukku uuteen satulaan.

Shad-istuin vuodelle 2005 fz6

-

Erinomainen istuin. Täydellinen istuvuus ja viimeistely. Ole kärsivällinen Motardinnin suhteen, en saanut tuotetta vasta kuukauden kuluttua tilauksesta. Sain selville, että se ei ole heitä, tuote pidettiin tullissa. Erinomainen hinta!

Hyvä istuin

-

Erittäin tyytyväinen ostokseen. Ero sarjaan nähden on huomattava. Paljon mukavampaa. Toimitus oli nopeaa. Hidas kuljetusyritys.

Fz 600

-

Hyvä satula hyvällä hinnalla o Nopea toimitus, helppo asennus vain siirtää kannatin vanha satula

Suositeltava

-

Sella todella mukava, minulla ei ole enemmän kipua ristiluu. hyvin pehmeä istuin, ei liukas. näköpiirissä on enemmän 'iso verrattuna alkuperäiseen, mutta erittäin mukava nähdä. suositeltavaa! Täällä hinta on sopiva! Muut sivustot myydä sen korkea hinta.

Super laatu

-

Olen erittäin tyytyväinen satulan, jo 200 km ilman kipua, alkuperäistä satula, tämä ei ollut niin. Voiko Yamaha Fazer suosittelee 600 kuljettajia satulaan. Moottoripyörä: Yamaha Fazer FZS 600, RJ074

Shad istuin

-

Erittäin tyytyväinen istuimen, näyttää hyvältä.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up