up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Shad

Shad Yläkotelo SH39

Shad Yläkotelo SH39

Shad Yläkotelo SH39

Shad Yläkotelo SH39

Shad Yläkotelo SH39

Shad Yläkotelo SH39

plus
  • 360Shad Yläkotelo SH39
  • Play videoShad Yläkotelo SH39
  • Shad Yläkotelo SH39
  • Shad Yläkotelo SH39
  • Shad Yläkotelo SH39
  • Shad Yläkotelo SH39
  • Shad Yläkotelo SH39
  • Shad Yläkotelo SH39

Shad Yläkotelo SH39

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Shad Yläkotelo SH39

SH39 edustaa uutta huipputapaussukupolvea, joka kehittyy ja etenee tarjoamaan tuotteita, joissa on teknisiä parannuksia kiinnittäen suurta huomiota esteettisiin yksityiskohtiin, pyöristetyt muodot ja heijastimet integroituna kotelon muotoon. SH39 luotiin kiinnittämällä suurta huomiota tekniset yksityiskohdat ja moderni tyyli, hiilivärinen kansi antaa sille aggressiivisen ilmeen.

Se on valmistettu korkealaatuisimmista materiaaleista korkeamman vastustuskyvyn ja yksinoikeuden saavuttamiseksi.

Se on täydellinen koko liikkumiseen kaupungissa tai pidemmille matkoille, ja se voidaan asentaa sekä skoottereihin että keskikokoisiin moottoripyöriin. Uuden SH39: n kohokohdat ovat sen keveys ja optimoitu äänenvoimakkuus.

Se on luokkansa kevyin tapaus, koska sekä pohja että kansi on suunniteltu pienimmällä paksuudella, mutta samalla isku- ja naarmunkestävällä, joten ne ovat kevyempiä kuin toinen kotelo, jolla on sama tilavuus.

Optimoitu sisätila antaa sille mahdollisuuden hyödyntää tilaa suurimmaksi osaksi, joten sen tilavuus on todellinen 39 litraa.

Sen muotoilua on erityisesti tutkittu tarjoamaan kompakti, suurikapasiteettinen kotelo. Se on ensimmäinen keskikokoisista koteloista, johon sisältyy suuri parannus, ikään kuin sen mekanismi rikkoutuisi, se voidaan vaihtaa lukon lisäksi myös koukku.

Lisävarusteena se tarjoaa valosarjan, joka voidaan sovittaa levyn sisäpuolelle, mikä tekee asennuksesta helppoa ja nopeaa.

Se voi sisältää myös selkänojan, joka takaa ergonomian ja mukavuuden matkustajille, sekä väripäällysteet, kuten muutkin SHAD-kotelot (paitsi TR48 / TR37), se sisältää levyn ja ruuvisarjan.


Oletko kiinnostunut Shad Yläkotelo SH39:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla motardinn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot Shad Yläkotelo SH39:sta tuotekuvauksineen yms. Shad on yksi parhaista moottoripyöräilymerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Laukuttuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet Shad Yläkotelo SH39

Valon asema
Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Täydellinen koko

-

sain sh 39: n, leikattu helposti ja voidaan poistaa avaimella, sopii kypärään ja muihin varusteisiin helposti

Erittäin mukava moottoripyörälaatikko.

-

Olen erittäin tyytyväinen tähän moottoripyöräkoteloon, sillä oli erittäin hyviä arvosteluja ja tämä sivusto oli halvin hinta, jonka sain siitä.

Super

-

Erittäin laadukas ja erittäin helppo koota

Suurikokoinen varjostettu sh39

-

Erinomainen tuote, alkuperäinen ja korkea laatu, nopea toimitus.

Erinomainen

-

Suosittelen todella vaikuttavaa myymälän tehokkuutta ja tuotteen laatua. Aion ehdottomasti käydä jälleen ostoksilla sivustolla. Ainoa huono asia oli verotus, jonka jouduin maksamaan noin R250 veroa. kiitos

Shad 39 kotelo

-

Vaikka tilasin hiilimallin ja sain mustan. Pkg saapui aikataulun mukaisesti ja vahingoittumattomana. Toimitetaan kansainvälisesti. 20 minuutin helppo asennus 2015 C650GT -laitteeseen. Näyttää hyvältä.

Erinomainen

-

Nopea ja erinomainen toimitus, toimitetaan 3 päivän kuluessa tilauksesta. Mitä koteloon ja runkoon tulee, sekä havainnollistavilla että helposti ymmärrettävillä käsikirjoilla.

Huono varjo

-

Tuote on hyvä ja laatu, tilauksen käsittely epäonnistuu ...

Mukana oleva asennus voidaan asentaa honda forza 300 2018: een?

-

5 tähteä

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up