up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Shad
360

Shad Yläkotelo SH45

Shad Yläkotelo SH45

Shad Yläkotelo SH45

Shad Yläkotelo SH45

Shad Yläkotelo SH45

Shad Yläkotelo SH45

plus
  • 360Shad Yläkotelo SH45
  • Play videoShad Yläkotelo SH45
  • Shad Yläkotelo SH45
  • Shad Yläkotelo SH45
  • Shad Yläkotelo SH45
  • Shad Yläkotelo SH45
  • Shad Yläkotelo SH45
  • Shad Yläkotelo SH45

Shad Yläkotelo SH45

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Shad Yläkotelo SH45

Le SH45 est un top case robuste, sävellys polypropylène renforcé de haute qualité.

La valise resés aux températures extrêmes et protège la charge interne des chocs et des chutes ainsi que des précipitations sous forme d´eau et de neige.

Avec une capacité pour deux casques intégraux et un design de formes incurvées et des catadioptres fumés, il a la taille idéale pour se déplacer en ville et pendant les longs trajets, ce qui lui permet de s´adapter à la fois aux scooters et aux motos à moyenne et grande cylindrée. la sécurité fournie par le système de poignée permet une double fermeture


Jos etsit Shad Yläkotelo SH45:a, löydät sen täältä markkinoiden parhaalla hinnalla. motardinn:sta löydät tämän sekä paljon muita korkealaatuisia moottoripyöräilytuotteita, joita saatat tarvita harrastaaksesi lempilajiasi. Älä missaa tätä mahdollisuutta ja varusta itsesi mahdollisimman hyvin, jotta voit nauttia urheilusta täysin siemauksin. Laajan Sivulaukutvalikoimamme ansiosta, saat kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta.

Ominaisuudet Shad Yläkotelo SH45

Valon asema
Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Hyvin tehty ja vankka

-

Ohjeet ovat hieman epämääräisiä, asennus kestää noin tunnin, mutta tulos on erinomainen.

Sh45

-

Laadukas kotelo. Ainoa asia on, että se väittää sopivan 2 täysikokoiseen kypärään. Yritin sovittaa yhden suuren ja yhden keskipitkän ja se ei mahtunut vain pieneltäkään. Olen varma, että 2 keskikokoista täysikokoista kypärää sopisivat.

Erittäin tilava, mutta ei kahta kypärää

-

Runko on erittäin tilava ja ei tunnu outoa on maantiepyörän ja keskisuurten siirtymä kuin minun. Mutta varokaa mainonnan, joka antaa 2 kypärää. Riippuu koosta, 2 "M" kenties sopii, mutta yksi "L" ja "M", se ei ole, niin paljon kuin yritän. Melkein putosi, mutta puuttui "lähes". Joka tapauksessa se on suurempi kuin keskimääräinen sopii SHAD alustalla. Enemmän laukkuja, täytyy käyttää eri plug, ja en ole varma, että se sopii kaikkiin kiinnikkeet.

Päällikansi 45 sh

-

Päällikansi näyttää erittäin hyvältä, ja on myös hyvin tehty.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up