`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Spidi

Spidi Airstop Legs Coolmax Lady

  • Spidi Airstop Legs Coolmax Lady
  • Spidi Airstop Legs Coolmax Lady

Spidi Airstop Legs Coolmax Lady

Tuotekuvaus Spidi Airstop Legs Coolmax Lady

Saatavana Mies ja Fit for Lady versioita, Airstop alusasusetti on syntynyt säilyttää kehon lämpötilan sopivalle tasolle olipa ulkolämpötila. Coolmax ®-materiaali on tärkein elementti tämä sarja on tehty: pystyä avulla kehon kosteuden ulos, Airstop asetettu pyritään vakauttamaan kehon lämpötilaa, mikä osaltaan pitää korkean tason ajomukavuuden ja minimoida vaikutukset ulkolämpötilan. Lopuksi, kauan kokemus Touring ja Racing maailmoja annettiin SPIDI suunnittelijat voivat luoda Airstop oikea motoristien tarpeisiin, koska kaikki leikkaukset ja venyttää alueilla ennustetaan säilyttää ajomukavuuden, pitkienkin tunnin pyörä. Airstop on top, ympäri vuoden tuote, syntynyt tyydyttää vaativankin moottoripyöräilijä. Airstop jalat ja rinta voi ostaa erikseen, mutta paras suorituskyky tulee näiden kahden yhdistelmä.COMFORT:


Neulotut hihansuutMATERIAALIT:


Joustava materiaali lisätään parantaa asentamisesta


Jos etsit korkealaatuisia Alusasut tuotteita, siinä tapauksessa Alusasut täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Spidi Airstop Legs Coolmax Lady:a, jonka tämänhetkinen hinta on 41.49 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. motardinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia moottoripyöräily varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Spidi Airstop Legs Coolmax Lady:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Spidi Airstop Legs Coolmax Lady

Sukupuoli
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Oikein hyvä

-

Koska mitään tavaroita tallennetaan maassa. Kirjeenvaihto ei ole täydellinen. Hinta myös mielestäni tarpeeksi halpa. Haluan käyttää uudelleen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje