`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Spidi

Spidi Back Warrior 160-170 cm Lady

  • Spidi Back Warrior 160-170 cm Lady
  • Spidi Back Warrior 160-170 cm Lady
  • Spidi Back Warrior 160-170 cm Lady

Spidi Back Warrior 160-170 cm Lady

Tuotekuvaus Spidi Back Warrior 160-170 cm Lady

Warrior tekniikka perustuu erittäin iskuja vaimentava kevyt komposiittimateriaalit soluja. Tuloksena on tason 2 CE-sertifiointi.


Aikana sertifiointitestein tällaista suojat, vaadittu jäännösalkoholin energiaa ei saa olla yli 18 KNS tason 1 ja 9 KNS tason 2. keskimääräinen jäljellä energia Warrior Takaisin Lady on 7,8 KNS.


Yllättäen kevyt, ohut ja mukava, tämä suojelija kehittyy ajatus parannetun mukavuuden tekijä myös parantaa turvallisuutta, koska se tekee ratsastus helpompaa ja antaa ratsastaja keskittyä paremmin tiellä.


Täytäntöönpano mukava materiaali ja innovatiivinen muotoilu sallittu Takaisin Warrior Lady istuminen 560g kokonaispainosta.


Suuri painopiste on asetettu ergonomia liian: kaksinkertainen kiinnitysjärjestelmä vyöhön ja erikokoisia vaa'at mies ja nainen taata istuva 145 cm asti 195 cm ratsastajat korkeus.


Tämä mukauttaminen pyritään myös pitämään protecotr tiukka vasten ratsastajat takaisin ja ei vaaranna asentamista takki kuluneet edellä Back Warrior.


Takaisin Warrior on saatavana 4 eri kokoa mies ja 2 eri kokoja Fit For Lady versio.


Tilaa nyt oma Spidi Back Warrior 160-170 cm Lady:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Spidi Back Warrior 160-170 cm Lady:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Spidi Back Warrior 160-170 cm Lady:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 149.99 $. Suuresta Kehon suojavarusteet tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Spidi Back Warrior 160-170 cm Lady

Ikä
Valon asema
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje