up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Spidi

Spidi Defender Back and Chest 145 to 160cm

Spidi Defender Back and Chest 145 to 160cm

Spidi Defender Back and Chest 145 to 160cm

plus
  • Play videoSpidi Defender Back and Chest 145 to 160cm
  • Spidi Defender Back and Chest 145 to 160cm
  • Spidi Defender Back and Chest 145 to 160cm
  • Spidi Defender Back and Chest 145 to 160cm

Spidi Defender Back and Chest 145 to 160cm

Tuotekuvaus Spidi Defender Back and Chest 145 to 160cm

Defender Back & Chest yhdistää Back Warrior 2 -tason CE-suojan, jossa on CE-rintakehys, joka on suunniteltu erityisesti kilpailuihin ja urheiluun. Paino on vain noin 700 grammaa ja mukavuus on ensisijainen tavoite.

Warrior-teknologian ansiosta Spidi pystyi luomaan iskunvaimennustekstiilejä, jotka on valmistettu komposiittimateriaalista, joka on pieni paino ja paksuus yhdistettynä suuriin joustavuuteen.

Ilmaventtiilit ja sisäinen verkko mahdollistavat henkäyksen ja auttavat matkustamista mukavasti, kun taas kaksinkertainen kiinnitysjärjestelmä antaa ratsastajalle laajan valikoiman asennusta ja säätöä.


Spidi Defender Back and Chest 145 to 160cm on täydellinen valinta täydentääksesi moottoripyöräily varusteitasi. motardinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti motardinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, moottoripyöräily verkkokaupastamme voit löytää muita moottoripyöräily tuotteita, jotka sopivat yhteen Spidi Defender Back and Chest 145 to 160cm:n kanssa.

Ominaisuudet Spidi Defender Back and Chest 145 to 160cm

Valon asema
Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up