`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Spidi

Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm

Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm

  • Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm
  • Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm
  • Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm
  • Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm

Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm

Tuotekuvaus Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm

Defender Back & Chest sekoittuu Takaisin Warrior taso 2 CE suojelija kanssa CE Rinta suojelija ainutlaatuinen combo suunniteltu erityisesti kilpa-ja urheilu. Paino on vain noin 700 grammaa ja mukavuus on ensisijainen tavoite.


Warrior tekniikka sallittu Spid luoda iskunvaimennus veistetty pintoja tekemät komposiitti shokki basorbing materiaalia, joissa kaikissa on pieni paino ja paksuus yhdistettynä erittäin joustavasti.


Tuuletusaukot ja sisäinen verkko mahdollistaa hikoiluun ja apua ratsastaa mukavasti, kun taas kaksinkertaisen kiinnitysjärjestelmä antaa ratsastaja laaja valikoima kannalta sopiva ja säätämällä.


Löydä etsimäsi Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Suojauksettarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Kehon suojavarusteet:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan motardinn:sta.

Ominaisuudet Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm

Ikä
Valon asema
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje