up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Spidi

Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm

Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm

plus
  • 360Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm
  • Play videoSpidi Defender Back and Chest 170 to 180cm
  • Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm
  • Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm

Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm

Tuotekuvaus Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm

Defender Back & Chest sekoittuu Takaisin Warrior taso 2 CE suojelija kanssa CE Rinta suojelija ainutlaatuinen combo suunniteltu erityisesti kilpa-ja urheilu. Paino on vain noin 700 grammaa ja mukavuus on ensisijainen tavoite.


Warrior tekniikka sallittu Spid luoda iskunvaimennus veistetty pintoja tekemät komposiitti shokki basorbing materiaalia, joissa kaikissa on pieni paino ja paksuus yhdistettynä erittäin joustavasti.


Tuuletusaukot ja sisäinen verkko mahdollistaa hikoiluun ja apua ratsastaa mukavasti, kun taas kaksinkertaisen kiinnitysjärjestelmä antaa ratsastaja laaja valikoima kannalta sopiva ja säätämällä.


Tilaa Spidi:n tuotteet, kuten Defender Back and Chest 170 to 180cm, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu motardinn:aan, omaan moottoripyöräily verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Spidi Defender Back and Chest 170 to 180cm

Valon asema
Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up