`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Spidi

Spidi Elite Lady

Spidi Elite Lady

Spidi Elite Lady

Spidi Elite Lady

  • Spidi Elite Lady
  • Spidi Elite Lady
  • Spidi Elite Lady
  • Spidi Elite Lady
  • Spidi Elite Lady
  • Spidi Elite Lady

Spidi Elite Lady

Tuotekuvaus Spidi Elite Lady

Spidi Elite nahkatakki: Fit for Lady Hanke loi Aldo Drudi Suunnittelu ja kehitetty mukaan klassinen käsityö kriteerit jalostukseen ja materiaalien valintaan. Kaikki nämä kriteerit on suunnattu yksi-of-a-kind mukavuutta tinkimättä tyypillinen Spidi turvallisuusnormeja.


Yksi Spidis yläpään muoti teknologia vaatteet, Elite tulee täynnä viljaa karitsan piilota yhdistettynä joustavaa materiaalia yli puolet ja sisäholkin täydellinen Lady istuva ja todella mukava ratsastaa.


Irrotettava Eristysvuoraus ja sifonki sisävuori CE Multitech hartiat ja kyynärpäät / kyynärvarret. Lantio vetoketjut sekä äänenvoimakkuuden säätö ja Selkäsuoja-valmis povitasku.Ominaisuudet:


Turvallisuus:


- Järjestely sisäinen CE Lady suojelija


- CE Multitech suojat


Suorituskyky:


- Clip pysäkki ajan housut liittää


Ergonomia:


- Zip vähentää määriäTekniset tiedot:


- 60g/m2 irrotettava Eristysvuoraus


Materiaalit:


- Comfort lehmännahka, 0.6/0.8mm paksu


- Erittäin kestävä joustava materiaali parantaa istuva


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Spidi Elite Lady:n! motardinn:ssa kaikilla Naisten vaatteet tuotteillamme on täysi Spidi:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi moottoripyöräilyverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista moottoripyöräilyyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Spidi Elite Lady kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Spidi Elite Lady

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje