`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Spidi

Spidi Ergo Pro H2Out

Spidi Ergo Pro H2Out

Spidi Ergo Pro H2Out

Spidi Ergo Pro H2Out

  • Spidi Ergo Pro H2Out
  • Spidi Ergo Pro H2Out
  • Spidi Ergo Pro H2Out
  • Spidi Ergo Pro H2Out
  • Spidi Ergo Pro H2Out

Spidi Ergo Pro H2Out

Tuotekuvaus Spidi Ergo Pro H2Out

ERGO PRO housut istuvat yläreunassa tehoalueelle kannalta puhdasta teknologiaa, innovaatioita ja kaikki-ilmastossa suorituskykyä.


Ne on varustettu säädettävällä CE polvisuojat ja lonkat CE suojat, sekä ottaa laaja heijastava aloilla, niin paljon, että he saivat himoitun "360 °" etiketin maailman johtava 3M sen erinomaisen näkyvyyden joka suuntaan.


Niistä monipuolinen säädöt, innovatiivisin on varmasti "teleskooppi säärystin": innovatiivinen ergonominen, jonka avulla ratsastaja säätää pituus housut mukaan kantaa satula ja korkeus.


Toinen silmiinpistävä uusi ominaisuus ovat dynaamisia tuuletusaukot lähes polven korkeudella: nämä aukot aktivoituvat ratsastaja paikannus satula ja anna ilmankierron sisällä housut, joka on ihanteellinen lämmin sää ratsastus. Luonnollisesti nämä aukot ovat de-aktivoida talvella.


Vyötärölinja vetoketju lopuksi, anna ERGO PRO housut, jotka liitettäisiin kaikki Spidi H2OUT tekstiili touring takit, erityisesti ERGO 365 PRO RETKIKUNTA joiden kanssa ne muodostavat yläpäätä touring / seikkailu kit jokaiselle sääolosuhteissa.Ominaisuudet:


- Housuissa irrotettava H2OUT vuori


- Pantaloni con Foderà removibile da 100g/m2


- Dynaaminen tuuletusaukot


- Säädettävät CE polvisuojat


- Irrotettava taskut


- Vents


- Zipper yhteinen takki-housutErittely:


- Teflon pinnoitettu vettä hylkivä kohdetta


- 3 kerrosta transpring kangasta


- Erittäin kestävä joustava materiaali parantaa asennusta


- Nämä housut voidaan mukauttaa ratsastajaa korkeuden ansiosta kurottaja säärystin


Spidi Ergo Pro H2Out on paras tuote moottoripyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Housuttuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Miesten vaatteettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset motardinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Spidi-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Spidi Ergo Pro H2Out

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje