`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Spidi

Spidi Hangar

Spidi Hangar

  • Spidi Hangar
  • Spidi Hangar
  • Spidi Hangar
  • Spidi Hangar

Spidi Hangar

Tuotekuvaus Spidi Hangar

Spidi Hangar käsine on valmistettu laadukkaista 0.7mm paksu lehmännahkaa, kokonaan ruskettunut Italiassa. Erityisen varovainen yhdistää viisas paikallisen perinteen antaa tämän nahka vertaansa vailla tasaisuus. Kilvet hiilikuitu saatettu rystyset parantaa tyyliä ja suojaavuutta.Ominaisuudet:


Täyden jyvän naudannahkaa


Mikrokuitu kämmen


Hiilikuitu Rystyssuoja


Suojapehmusteiden kämmen ja takana


Vahvikkeet puolella


Tarrakiinnitys hihaan


Haluatko lisää moottoripyöräily tuotteita Spidi:lta? motardinn:sta, omasta moottoripyöräilyverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman moottoripyöräilytuotteita, kuten Spidi Hangar. Tällä hetkellä Spidi Hangar on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki moottoripyöräilyvarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Spidi Hangar

Sukupuoli
Ikä
Koko
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje