up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Spidi

Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out

Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out

Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out

Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out

plus
  • Play videoSpidi Hupparitakki Motocombat H2Out
  • Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out
  • Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out
  • Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out
  • Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out

Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out

Tuotekuvaus Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out

Vedenpitävä ja hengittävä H2OUT yli-takki, jossa on irrotettava vuori ja untuvaa kaulus, laajennettu suljettavat läpät sivuilla ja hihat vähentää äänenvoimakkuutta, vyötärö on coulisse säädettävissä.


Päällikangas on valmistettu 40% Cordura ja 60% puuvillaa. Muita ominaisuuksia ovat CE-sertifioitu suojat vakiona vaihtoehto sovittamalla selkäsuoja.


Ominaisuudet ja tyyli tämä takki tekevät siitä ihanteellisen kaupunkien skootteri käyttöön ja normaalista kulumisesta.Ominaisuudet:


- Untuvatäyte


- 100g/m2 irrotettava Eristysvuoraus


- Irrotettava huppu


- Vents


- Vedenpitävä povitasku


- Zip vähentää määriäErittely:


- Cordura / puuvillasekoitetta


Jos etsit Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out:a, tänään on onnenpäiväsi. motardinn:ssa, omassa moottoripyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Miesten vaatteet tuotteet. motardinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Takit erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Takit on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out

Huppu
Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Upea tuote

-

Tämä on toinen kerta, kun ostan tämän takin, joka on todella paras talvi-skootterin käyttöön. Raskas, monilla kätevillä taskuilla. Nopea toimitus ja paras hinta markkinoilla

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up