up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Spidi
360

Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out

Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out

Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out

plus
  • 360Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out
  • Play videoSpidi Hupparitakki Motocombat H2Out
  • Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out
  • Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out
  • Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out

Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out

Tuotekuvaus Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out

Spidi Motocombat on vuonna 2001 perustanut kuuluisa suunnittelija Aldo Drudi, joka on synonyymi kaupunkien liikkuvuuden älykkäästä ja käytännöllisestä kulumisesta, joka on ihanteellinen kaupunkien skootterien käyttöön.

Vedenpitävä, hengittävä H2OUT-takki, jossa on irrotettava vuori ja hanhi alaspäin, laajennetut läpät sivuilla ja hihoissa, jolloin vyötärö on säädettävissä. Ulompi kangas on italialainen erittäin kestävä kangas (40% Cordura + 60% puuvillaa).

Pitkä tuuletusvetoketju kulkee alkukevästä takin pohjaan. Lisäominaisuuksiin kuuluvat Multitech Serie CE-sertifioidut suojat, joihin kuuluu Warrior Serie CE: n takasuoja.


Suunnitteletko Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi motardinn:n, moottoripyöräilykaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 252.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! motardinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Spidi-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla moottoripyöräily tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Spidi Hupparitakki Motocombat H2Out

Huppu
Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up