up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Spidi

Spidi Laukku Rider

Spidi Laukku Rider

Spidi Laukku Rider

Spidi Laukku Rider

plus
  • Play videoSpidi Laukku Rider
  • Spidi Laukku Rider
  • Spidi Laukku Rider
  • Spidi Laukku Rider
  • Spidi Laukku Rider

Spidi Laukku Rider

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Spidi Laukku Rider

Sport laukku PL jäykkä runko, Uutettavissa kaksiraiteinen kahva, silikoni pyörät, muovia jalat, kaksinkertainen pehmustettu kahvat, kehämäinen doubleper aukko helposti, iso edessä vetoketjullinen tasku, mikrometri- kiristämällä vyö suljettu muovista snap. Ihanteellinen varastointiin ja ansporting moottoripyörä laitteet.Tekniset tiedot:


Mitat: 74x37x30 cm


Volume: 82 litraa


motardinn:ssa näytämme sinulle kaikki Spidi:n Laukku Rider:n ominaisuudet. moottoripyöräilyverkkokaupasta löydät paljon eri kokoisia Spidi Laukku Rider tuotteita. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt toimitukset! Lisäksi, verkkokaupastamme löydät myös monia muita samanlaisia tuotteita, kuin Spidi Laukku Rider ja voit hyödyntää muita moottoripyöräilyvarusteiden uskomattomia tarjouksia.

Ominaisuudet Spidi Laukku Rider

Väri
Tilavuus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Spidi ratsastajan laukku

-

Se on halvempi ja parempi kuin muiden yritysten pussit. Tavaratila ei ole erillään. Pakkaa saappaat muovipussiin ja laita ne. Saappaat, kypärät, puvut, käsineet ja vartijat menevät pussiin

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up