`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Spidi

Spidi Legend

Spidi Legend

Spidi Legend

Spidi Legend

  • Spidi Legend
  • Spidi Legend
  • Spidi Legend
  • Spidi Legend
  • Spidi Legend

Spidi Legend

Tuotekuvaus Spidi Legend

Klassinen musta nahkainen biker-takki, joka yhdistää 60-luvun tunteen nykyaikaiseen turvatekniikkaan CE Force Tech -suojillaan ja selkäsuojaimella.

Mukana on myös irrotettava eristävä sisävaippa, neulottu hihansuissa ja clip-stop-liitäntä rento housut, jotka sopivat säilyttämään takin oikeaan asentoon jokaisella pyörällä.

Ominaisuudet:

Leikepysähdys casual housujen kiinnittämiseksi

Säädettävä vyötärön kiinnitys

erittely:

1,1 / 1,2 mm paksu erittäin kestävä lehmännahka


Tällä hetkellä, Spidi Legend tuotetta on saatavilla motardinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Spidi-merkkisiin moottoripyöräily tuotteisiin, joita moottoripyöräily verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Takit kokoelman malleilla. motardinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Miesten vaatteet-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat moottoripyöräily-tuotteet.

Ominaisuudet Spidi Legend

Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje