`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Spidi

Spidi Motocombat H2Out

Spidi Motocombat H2Out

Spidi Motocombat H2Out

Spidi Motocombat H2Out

  • Spidi Motocombat H2Out
  • Spidi Motocombat H2Out
  • Spidi Motocombat H2Out
  • Spidi Motocombat H2Out
  • Spidi Motocombat H2Out

Spidi Motocombat H2Out

Tuotekuvaus Spidi Motocombat H2Out

Luotu vuonna 2001 kuuluisa suunnittelija Aldo Drudi, Spidi Motocombat on tullut synonyymi Smart & toiminnallinen kulumista Kaupunki liikkuvuutta, ihanteellinen kaupunkien skootteri käyttöön, on oltava kaupunki seuralainen.


Vedenpitävä, hengittävä H2OUT yli takki irrotettavalla vuori ja untuvaa kaulus, laajennettu suljettavat läpät sivuilla ja hihat vähentää äänenvoimakkuutta, vyötärö kulissiksi säädettävissä. Päällikangas on valmistettu Italiassa erittäin kestävä kangas (40% Cordura + 60% puuvillaa).


Pitkä tuuletus vetoketju kulkee kyynärvarren vaippaan bottom.Additional ominaisuuksia ovat Multitech Sarja CE sertifioitu suojat vakiona mahdollisuus istuva Warrior Sarja CE selkäsuoja.


Tilaa Spidi:n tuotteet, kuten Motocombat H2Out, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu motardinn:aan, omaan moottoripyöräily verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Spidi Motocombat H2Out jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Spidi Motocombat H2Out

Ominaisuudet
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Upea tuote

-

Tämä on toinen kerta, kun ostan tämän takin, joka on todella paras talvi-skootterin käyttöön. Raskas, monilla kätevillä taskuilla. Nopea toimitus ja paras hinta markkinoilla

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje