`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Spidi

Spidi Motocombat H2Out

Spidi Motocombat H2Out

Spidi Motocombat H2Out

  • Spidi Motocombat H2Out
  • Spidi Motocombat H2Out
  • Spidi Motocombat H2Out
  • Spidi Motocombat H2Out
  • Spidi Motocombat H2Out

Spidi Motocombat H2Out

Tuotekuvaus Spidi Motocombat H2Out

Spidi Motocombat on vuonna 2001 perustanut kuuluisa suunnittelija Aldo Drudi, joka on synonyymi kaupunkien liikkuvuuden älykkäästä ja käytännöllisestä kulumisesta, joka on ihanteellinen kaupunkien skootterien käyttöön.

Vedenpitävä, hengittävä H2OUT-takki, jossa on irrotettava vuori ja hanhi alaspäin, laajennetut läpät sivuilla ja hihoissa, jolloin vyötärö on säädettävissä. Ulompi kangas on italialainen erittäin kestävä kangas (40% Cordura + 60% puuvillaa).

Pitkä tuuletusvetoketju kulkee alkukevästä takin pohjaan. Lisäominaisuuksiin kuuluvat Multitech Serie CE-sertifioidut suojat, joihin kuuluu Warrior Serie CE: n takasuoja.


Rakastatko moottoripyöräily:a? Hanki oma Spidi Motocombat H2Out ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Spidi:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Miesten vaatteet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman moottoripyöräily mallit, useimmat Takit tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Spidi Motocombat H2Out

Ominaisuudet
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Upea tuote

-

Tämä on toinen kerta, kun ostan tämän takin, joka on todella paras talvi-skootterin käyttöön. Raskas, monilla kätevillä taskuilla. Nopea toimitus ja paras hinta markkinoilla

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje