`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Spidi

Spidi Netforce H2Out

Spidi Netforce H2Out

Spidi Netforce H2Out

Spidi Netforce H2Out

  • Spidi Netforce H2Out
  • Spidi Netforce H2Out
  • Spidi Netforce H2Out
  • Spidi Netforce H2Out
  • Spidi Netforce H2Out

Spidi Netforce H2Out

Tuotekuvaus Spidi Netforce H2Out

Vaate täysin omistettu hardcore touring ratsastajaa, joka voisi tarjota suurta lohtua ja suojaa sekä lämmin ja kylmä ilmasto ansiosta erinomainen monipuolisuus Step-in-vaatteet järjestelmään.


Ulkoinen kuori on tarjolla Dinatech Shoeller ® kestää hyvin mesh kangasta ja kaksi sisäsäkkiä (yksi vedenpitävä ja yhden eristävän), jotka ovat puettavat sekä itsenäisinä takit kerran pois pyörän.


Ratsastajat voivat vapaasti yhdistellä kolme kerrosta mukaan ulkolämpötilan ja sääolosuhteissa, tekemisiä NetForce ihanteellinen pitkiä matkoja, jossa useita olosuhteiden mukaan joutuu kohtaamaan.


Varustettu CE Force Tech suojat ja ensimmäisten joukossa takit yhteensopiva CE Taso 2 sisempi selkäsuoja (Warrior Evo sisällä). Yhteensopiva myös CE Taso 1 takaisin ja CE Rinta suojelija.


EST ® kaulus säätö, nivusiin hihnat, laaja volyymi säätää, tuuletusaukkojen ja refleksi alueilla kaikki vaikuttaa siihen, että tätä huippuluokan touring takki Pakko saada tämä, jotka näkevät pyörä keinona paeta ja paras matkakumppani.Ominaisuudet:


- Irrotettava H2OUT vuori


- 200g/m2 irrotettava Eristysvuoraus


- Nivus hihnat


- Vedenpitävä acquastop tiivisteet


- Kaksi takit yhdessä tuotteessa - Sisävaippa käyttää irrallisena


- Vents


- Integroitu säätöjärjestelmä


- Säädettävä vyötärö kiinnitys


- Draw-siteet vähentää määriä


- Hihna säätää ja kiinnitä polven pehmusteetErittely:


- Erittäin vahva verkkokudos


- Alluminium perustuva elokuva nousi eristys


- Erittäin kestävä joustava materiaali parantaa istuva


- Hyvä vastustuskyky Tenax Tactel polyamidi


Juuri nyt, Spidi Netforce H2Out on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. motardinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Miesten vaatteet katalogista Takit kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Takit tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Spidi Netforce H2Out

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje