up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Spidi

Spidi Pitkät Housut Ergo Pro H2Out

Spidi Pitkät Housut Ergo Pro H2Out

Spidi Pitkät Housut Ergo Pro H2Out

Spidi Pitkät Housut Ergo Pro H2Out

plus
  • Play videoSpidi Pitkät Housut Ergo Pro H2Out
  • Spidi Pitkät Housut Ergo Pro H2Out
  • Spidi Pitkät Housut Ergo Pro H2Out
  • Spidi Pitkät Housut Ergo Pro H2Out
  • Spidi Pitkät Housut Ergo Pro H2Out

Spidi Pitkät Housut Ergo Pro H2Out

Tuotekuvaus Spidi Pitkät Housut Ergo Pro H2Out

ERGO PRO housut istuvat yläreunassa tehoalueelle kannalta puhtaan teknologian, innovaatioiden ja kaikki-ilmastossa suorituskykyä.


Ne on varustettu säädettävällä CE polvisuojat ja lonkat CE suojat, sekä ottaa laaja heijastava aloilla, niin paljon, että he saivat himoitun "360 °" etiketin maailman johtava 3M sen erinomaisen näkyvyyden joka suuntaan.


Niistä monipuolinen säädöt, innovatiivisin on varmasti "teleskooppi säärystin": innovatiivinen ergonominen järjestelmä, jonka avulla ratsastaja säätää pituutta housut mukaan kantaa satulan ja korkeus.


Toinen silmiinpistävä uusi ominaisuus ovat dynaamisia tuuletusaukot lähes polven korkeudella: nämä aukot aktivoituvat ratsastaja paikannus satulaan ja anna ilmankierron sisällä housut, joka on ihanteellinen lämmin sää ratsastus. Luonnollisesti nämä aukot ovat de-aktivoida talvella.


Vyötärölinja vetoketju lopuksi, anna ERGO PRO housut, jotka liitettäisiin kaikki Spidi H2OUT tekstiili touring takit, erityisesti ERGO 365 PRO RETKIKUNTA joiden kanssa ne muodostavat yläpäätä touring / seikkailu kit jokaiselle sääolosuhteissa.Ominaisuudet:


- Housuissa irrotettava H2OUT vuori


- Pantaloni con Foderà removibile da 100g/m2


- Dynaaminen tuuletusaukot


- Säädettävä CE polvisuojat


- Irrotettava taskut


- Vents


- Zipper yhteinen takki-housutErittely:


- Teflon pinnoitettu vettä hylkivä kohdetta


- 3 kerrosta transpring kangasta


- Erittäin kestävä joustava materiaali parantaa asennusta


- Nämä housut voidaan mukauttaa lisäyksiin korkeuden ansiosta teleskooppi nilkkain


Jos haluat tietää lisää Spidi Pitkät Housut Ergo Pro H2Out:sta tai muista Spidi-merkkisistä tuotteista Miesten vaatteet kategoriassa motardinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia moottoripyöräily:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Housut valikoimaamme, mistä voit valita moottoripyöräilytuotteita Spidi:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Spidi Pitkät Housut Ergo Pro H2Out

Pituus
Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up