up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Spidi

Spidi Pitkät Housut Rain Salopette WP

Spidi Pitkät Housut Rain Salopette WP

Spidi Pitkät Housut Rain Salopette WP

plus
  • Play videoSpidi Pitkät Housut Rain Salopette WP
  • Spidi Pitkät Housut Rain Salopette WP
  • Spidi Pitkät Housut Rain Salopette WP
  • Spidi Pitkät Housut Rain Salopette WP

Spidi Pitkät Housut Rain Salopette WP

Tuotekuvaus Spidi Pitkät Housut Rain Salopette WP

Tämä vedenpitävä yleistä on suunniteltu kestämään vettä tihkuva ansiosta vedenpitävä kalvo esille kaulaan tasolle. Kaikki on integroitu korkea kaulus ja levennetty zip kattaa läppä, kaikki toimii estettä veden.


Vyötärölinja Valaisin on taattu joustava Velcro läpät, vaikka RAIN SALOPETTE voidaan kytkeä sadesuoja säädettävät tarranauhat kykenee mukautumaan eri ratsastus tyylejä välttämiseksi koskaan harmittaa räpyttely vaikutus.


Useat venyttää kuitu insertit sijoitetaan ylempään lisätä hikoiluun, kun taas 3 vetoketjut ja laaja refleksi alueet ovat tämän myös laitteen helppo käyttää ja hyödyllisiä pimeinä tunteina.Tekniset tiedot:


Koko: 25x15x15 cm


Paino: 0,80 Kg


Rakastatko moottoripyöräily:a? Hanki oma Spidi Pitkät Housut Rain Salopette WP ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Spidi:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Miesten vaatteet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman moottoripyöräily mallit, useimmat Housut tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Spidi Pitkät Housut Rain Salopette WP

Pituus
Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up