`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Spidi

Spidi Poison Touring Lady

Spidi Poison Touring Lady

Spidi Poison Touring Lady

Spidi Poison Touring Lady

  • Spidi Poison Touring Lady
  • Spidi Poison Touring Lady
  • Spidi Poison Touring Lady
  • Spidi Poison Touring Lady
  • Spidi Poison Touring Lady

Spidi Poison Touring Lady

Tuotekuvaus Spidi Poison Touring Lady

Kaksiosainen jaollinen nahkatakki naisille, jotka on valmistettu 1,2 / 1,3 mm: n paksuisesta naudasta nahasta, jossa on suuret Flex Tenax -sisät liikkumisvapautta varten ja jotka pystyvät sopeutumaan naisten monimutkaiseen morfologiaan.

Innovatiivinen Lycra-integroitu runko (irrotettava ja pestävä erikseen) tekee pukusta miellyttävän myös post-ratsastuksessa tai istuntojen välisten tauon aikana ja auttaa säilyttämään pukun pohjan oikean asennon.

Poison Lady on varustettu CE-sertifioiduilla Force Tech -suojilla olkapäillä ja kyynärpäillä, säädettävissä CE Mutlitech -suojaimilla polvilla ja voi pitää sisäisen Back Warrior Ladyin.

Kahden kappaleen kytkentä on kehävetoketjun kautta, kun taas sisäpuolella on verkkokangas, joka kykenee karkottamaan kosteuden ja lisäämään mukavuutta myös lämpimissä ilmastoissa.

Tekniset tiedot:

Paino: 4,10 Kg


Haluatko tietää, mitä muita moottoripyöräilytuotteita Spidi tarjoaa? motardinn:sta voit tilata kaikkia Verryttelyasut tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Spidi Poison Touring Lady on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Spidi Poison Touring Lady

Ominaisuudet
Komponentit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje