`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Spidi

Spidi Rain Chest H2Out Lady

  • Spidi Rain Chest H2Out Lady
  • Spidi Rain Chest H2Out Lady

Spidi Rain Chest H2Out Lady

Tuotekuvaus Spidi Rain Chest H2Out Lady

Suuri monipuolinen vedenpitävä lisävaruste, Rain Rinta Lady on valinnainen underjacket joka voidaan varustaa alla jokainen Rain Rinta Lady valmis vaate.


Se on erittäin helppo varastoida ja nopea käyttää ja kompensoi puutetta H2OUT kalvon, esimerkiksi kesällä mesh takit. Rain Rinta Lady on ainutlaatuinen tuote, ja pitkin yhteensopivat alushousut Rain Legs täydentää täydellinen vedenpitävä ja transpiring pakki.Tekniset tiedot:


Paino: 0,30 kg


Spidi Rain Chest H2Out Ladya on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Spidi:n tuotteita, kuten Rain Chest H2Out Lady, löydät ne omasta moottoripyöräily verkkokaupastasi motardinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. motardinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä moottoripyöräily varusteita Spidi:lta.

Ominaisuudet Spidi Rain Chest H2Out Lady

Suositeltava käyttötarkoitus
Materiaalit
Huppu
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje