`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Spidi

Spidi Rain Chest H2Out

Spidi Rain Chest H2Out

Spidi Rain Chest H2Out

  • Spidi Rain Chest H2Out
  • Spidi Rain Chest H2Out
  • Spidi Rain Chest H2Out
  • Spidi Rain Chest H2Out
  • Spidi Rain Chest H2Out

Spidi Rain Chest H2Out

Tuotekuvaus Spidi Rain Chest H2Out

Hyvä monipuolinen vedenpitävä lisälaite, Rain Rinta on valinnainen underjacket joka voidaan varustaa alle joka Rain Rinta-valmis vaate.


Sade Rinta on erittäin helppo ja nopea varustaa ja kompensoi puutetta H2OUT kalvon, esimerkiksi kesällä mesh takit.


Sade Rinta on ainutlaatuinen tuote, ja yhdessä yhteensopivat alushousut Rain Legs yllä täyden vedenpitävä ja transpiring pakki.Ominaisuudet:


Comfort:


- H2OUT kalvo


Spidi Rain Chest H2Out:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, moottoripyöräily verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Spidi Rain Chest H2Out. Takit tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Spidi Rain Chest H2Out

Ominaisuudet
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Spisi h2out -kalvo

-

No ... 2 kuukauden kuluttua membraanin pitämisestä olen jo voinut tarkistaa sen sateella. Täydellinen ¡EI KALAA MITÄÄN !!!. Se täyttää tehtävänsä.

Spidi sade rinnassa h2out kalvo.

-

Hyvä hengittävä ja vedenpitävä Spidi-tuotemerkin kalvo. Ostin sen laittaakseen kesätakin alle, silmämääräisesti. Se on vahvistus aikaisin aamulla naarmuilla, jotka voivat tehdä, eikä myöskään kastu sateessa.Nopea toimitus .... Se ei ole ensimmäinen Ostan ... ja se ei ole viimeinen.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje