`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Spidi

Spidi Rain Salopette Waterproof

Spidi Rain Salopette Waterproof

Spidi Rain Salopette Waterproof

  • Spidi Rain Salopette Waterproof
  • Spidi Rain Salopette Waterproof
  • Spidi Rain Salopette Waterproof
  • Spidi Rain Salopette Waterproof

Spidi Rain Salopette Waterproof

Tuotekuvaus Spidi Rain Salopette Waterproof

Tämä vedenpitävä yleistä on suunniteltu kestämään vettä tihkuva ansiosta vedenpitävä kalvo esille kaulaan tasolle. Kaikki on integroitu korkea kaulus ja levennetty zip kattaa läppä, kaikki toimii estettä veden.


Vyötärölinja Valaisin on taattu joustava Velcro läpät, vaikka RAIN SALOPETTE voidaan kytkeä sadesuoja säädettävät tarranauhat kykenee mukautumaan eri ratsastus tyylejä välttämiseksi koskaan harmittaa räpyttely vaikutus.


Useat venyttää kuitu insertit sijoitetaan ylempään lisätä hikoiluun, kun taas 3 vetoketjut ja laaja refleksi alueet ovat tämän myös laitteen helppo käyttää ja hyödyllisiä pimeinä tunteina.Tekniset tiedot:


Koko: 25x15x15 cm


Paino: 0,80 Kg


Rakastatko moottoripyöräily:a? Hanki oma Spidi Rain Salopette Waterproof ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Spidi:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Miesten vaatteet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman moottoripyöräily mallit, useimmat Housut tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Spidi Rain Salopette Waterproof

Ominaisuudet
Pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje