`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Spidi

Spidi Rain Salopette Waterproof

Spidi Rain Salopette Waterproof

Spidi Rain Salopette Waterproof

  • Spidi Rain Salopette Waterproof
  • Spidi Rain Salopette Waterproof
  • Spidi Rain Salopette Waterproof
  • Spidi Rain Salopette Waterproof

Spidi Rain Salopette Waterproof

Tuotekuvaus Spidi Rain Salopette Waterproof

Tämä vedenpitävä yleistä on suunniteltu kestämään vettä tihkuva ansiosta vedenpitävä kalvo esille kaulaan tasolle. Kaikki on integroitu korkea kaulus ja levennetty zip kattaa läppä, kaikki toimii estettä veden.


Vyötärölinja Valaisin on taattu joustava Velcro läpät, vaikka RAIN SALOPETTE voidaan kytkeä sadesuoja säädettävät tarranauhat kykenee mukautumaan eri ratsastus tyylejä välttämiseksi koskaan harmittaa räpyttely vaikutus.


Useat venyttää kuitu insertit sijoitetaan ylempään lisätä hikoiluun, kun taas 3 vetoketjut ja laaja refleksi alueet ovat tämän myös laitteen helppo käyttää ja hyödyllisiä pimeinä tunteina.Tekniset tiedot:


Koko: 25x15x15 cm


Paino: 0,80 Kg


Jos etsit Spidi Rain Salopette Waterproof:a, tänään on onnenpäiväsi. motardinn:ssa, omassa moottoripyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Miesten vaatteet tuotteet. motardinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Housut erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Housut on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Spidi Rain Salopette Waterproof

Sukupuoli
Ominaisuudet
Pituus
Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje