`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Spidi

Spidi Rider Bag

Spidi Rider Bag

Spidi Rider Bag

Spidi Rider Bag

  • Spidi Rider Bag
  • Spidi Rider Bag
  • Spidi Rider Bag
  • Spidi Rider Bag
  • Spidi Rider Bag

Spidi Rider Bag

Tuotekuvaus Spidi Rider Bag

Sport laukku PL jäykkä runko, Uutettavissa kaksiraiteinen kahva, silikoni pyörät, muovia jalat, kaksinkertainen pehmustettu kahvat, kehämäinen doubleper aukko helposti, iso edessä vetoketjullinen tasku, mikrometri- kiristämällä vyö suljettu muovista snap. Ihanteellinen varastointiin ja ansporting moottoripyörä laitteet.Tekniset tiedot:


Mitat: 74x37x30 cm


Volume: 82 litraa


Älä odota enää kauempaa ostaaksesi Spidi Rider Bag:n! motardinn:ssa kaikilla Laukut tuotteillamme on täysi Spidi:n takaama valmistajan takuu. Ostamalla urheiluvarusteesi moottoripyöräilyverkkokaupasta, voit hyötyä kaikista moottoripyöräilyyhteisön tarjoamista eduista. Tee tilauksesi nyt ja saat Spidi Rider Bag kotiovellesi toimitettuna muutamassa arkipäivässä.

Ominaisuudet Spidi Rider Bag

Tilavuus
Laukut
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Spidi ratsastajan laukku

-

Se on halvempi ja parempi kuin muiden yritysten pussit. Tavaratila ei ole erillään. Pakkaa saappaat muovipussiin ja laita ne. Saappaat, kypärät, puvut, käsineet ja vartijat menevät pussiin

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje