up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Spidi

Spidi Soturi Selkäsuoja 160-170 Cm Lady

plus
  • 360Spidi Soturi Selkäsuoja 160-170 Cm Lady
  • Play videoSpidi Soturi Selkäsuoja 160-170 Cm Lady
  • Spidi Soturi Selkäsuoja 160-170 Cm Lady

Spidi Soturi Selkäsuoja 160-170 Cm Lady

Tuotekuvaus Spidi Soturi Selkäsuoja 160-170 Cm Lady

Warrior tekniikka perustuu erittäin iskuja vaimentava kevyt komposiittimateriaalit soluja. Tuloksena on tason 2 CE-sertifiointi.


Aikana sertifiointitestein tällaista suojat, vaadittu jäännösalkoholin energiaa ei saa olla yli 18 KNS tason 1 ja 9 KNS tason 2. keskimääräinen jäljellä energia Warrior Takaisin Lady on 7,8 KNS.


Yllättäen kevyt, ohut ja mukava, tämä suojelija kehittyy ajatus parannetun mukavuuden tekijä myös parantaa turvallisuutta, koska se tekee ratsastus helpompaa ja antaa ratsastaja keskittyä paremmin tiellä.


Täytäntöönpano mukava materiaali ja innovatiivinen muotoilu sallittu Takaisin Warrior Lady istuminen 560g kokonaispainosta.


Suuri painopiste on asetettu ergonomia liian: kaksinkertainen kiinnitysjärjestelmä vyöhön ja erikokoisia vaa'at mies ja nainen taata istuva 145 cm asti 195 cm ratsastajat korkeus.


Tämä mukauttaminen pyritään myös pitämään protecotr tiukka vasten ratsastajat takaisin ja ei vaaranna asentamista takki kuluneet edellä Back Warrior.


Takaisin Warrior on saatavana 4 eri kokoa mies ja 2 eri kokoja Fit For Lady versio.


Haluatko ostaa Spidi Soturi Selkäsuoja 160-170 Cm Lady:n? Olet oikeassa paikassa! motardinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Kehon suojavarusteet malleja. Tutustu nyt uusiin Suojaukset tarjouksiimme motardinn:ssa. Näitä Spidi-merkkisiä Kehon suojavarusteet tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Spidi Soturi Selkäsuoja 160-170 Cm Lady

Valon asema
Väri
Tuotetyyppi

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up