up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Spidi

Spidi Takki Ergo 05 Robust H2Out

Spidi Takki Ergo 05 Robust H2Out

Spidi Takki Ergo 05 Robust H2Out

Spidi Takki Ergo 05 Robust H2Out

plus
  • Play videoSpidi Takki Ergo 05 Robust H2Out
  • Spidi Takki Ergo 05 Robust H2Out
  • Spidi Takki Ergo 05 Robust H2Out
  • Spidi Takki Ergo 05 Robust H2Out
  • Spidi Takki Ergo 05 Robust H2Out

Spidi Takki Ergo 05 Robust H2Out

Tuotekuvaus Spidi Takki Ergo 05 Robust H2Out

Spidi Ergo -takki ja housut asettivat standardin äärimmäisen pyöräilyn seikkailulle vuonna 1998, ja ne on uudistettu tämän uudistetun ja parannetun version avulla. Ergo 05 edustaa parhaiten pyöräilijöille ja seikkailijoille.

Takki on valmistettu Teflon-käsitellyllä Cordura 500 Comfort -materiaalilla, jossa on erityisiä, korkean resoluution omaavia, mutta pehmeämpiä Toray Tenax -syöttöjä käsivarsien alle, ja ne sopivat erinomaisesti myös ääriolosuhteisiin.

Monenlaisia ​​vedenpitäviä taskuja, ilmanvaihtoaukkoja, äänenvoimakkuuden säätöjä, refleksialueita ja Spidi Step In Clothing -järjestelmää ovat erilaiset ilmastolliset olosuhteet sisäisen takin ja vuorien mahdollisten yhdistelmien ansiosta.

Uusi konsepti, monisäikeinen poimutettava tikattu vuoraus sisältää vedenpoistoalueita, villaa kaulan lämpimämpiä, alumiinipäällysteitä ja housujen / vuorauksen vetoketjun.

Ergo on varustettu myös irrotettavalla sisäpinnalla, jota voi käyttää itsenäisenä tuotteena, kun sitä ei ole ajettava.

Tämä ylimmän päällisen takki on varustettu uusilla, yksinoikeudella Biomechanic CE -suojuksilla, jotka takaavat suurenmoisen mukavuuden ja säilyttävät korkeat turvallisuusstandardit yhdessä Warrior-sarjan selkänoojan kanssa. Radikaalipyöräilijöiden uudet standardit on asetettu.


Spidi Takki Ergo 05 Robust H2Out:een kuuluu Spidi:n takaama valmistajan takuu. Spidi:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme moottoripyöräilytuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. motardinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Miesten vaatteet tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Takittuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Spidi Takki Ergo 05 Robust H2Out

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Spidi ergo 05 vankka h2out

-

Erinomainen tuote, olen tuntenut sen yli 10 vuotta, äskettäin ostettu, täysin tyytyväinen materiaalien sopivuuteen ja laatuun.

Ei ole parempia

-

10 vuotta, kun käytän kaikkien aikojen parasta takkia, mutta valitettavasti et enää tee 4xl: tä

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up