up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Spidi

Spidi Takki Legend

Spidi Takki Legend

Spidi Takki Legend

Spidi Takki Legend

plus
  • Play videoSpidi Takki Legend
  • Spidi Takki Legend
  • Spidi Takki Legend
  • Spidi Takki Legend
  • Spidi Takki Legend

Spidi Takki Legend

Tuotekuvaus Spidi Takki Legend

Klassinen musta nahkainen biker-takki, joka yhdistää 60-luvun tunteen nykyaikaiseen turvatekniikkaan CE Force Tech -suojillaan ja selkäsuojaimella.

Mukana on myös irrotettava eristävä sisävaippa, neulottu hihansuissa ja clip-stop-liitäntä rento housut, jotka sopivat säilyttämään takin oikeaan asentoon jokaisella pyörällä.

Ominaisuudet:

Leikepysähdys casual housujen kiinnittämiseksi

Säädettävä vyötärön kiinnitys

erittely:

1,1 / 1,2 mm paksu erittäin kestävä lehmännahka


Aiotko hankkia itsellesi suositun Spidi Takki Legend:n? Kaikki Spidi-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Spidi Takki Legend jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme motardinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman moottoripyöräily varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Spidi Takki Legend

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up