up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Spidi

Spidi Takki Rain Chest H2Out Lady

Spidi Takki Rain Chest H2Out Lady

Spidi Takki Rain Chest H2Out Lady

Spidi Takki Rain Chest H2Out Lady

plus
  • Play videoSpidi Takki Rain Chest H2Out Lady
  • Spidi Takki Rain Chest H2Out Lady
  • Spidi Takki Rain Chest H2Out Lady
  • Spidi Takki Rain Chest H2Out Lady
  • Spidi Takki Rain Chest H2Out Lady

Spidi Takki Rain Chest H2Out Lady

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Spidi Takki Rain Chest H2Out Lady

Suuri monikäyttöinen vedenpitävä lisävaruste, Rain Chest Lady on lisävarusteena saatava alusvaatetta, joka voidaan varustaa jokaisen Rain Chest Lady -vaatteen alla.

Se on erittäin helppo säilyttää ja nopeasti kuluttaa, ja se korvaa H2OUT-kalvon puuttumisen esimerkiksi kesäverkkokuvioina.

Rain Chest Lady on ainutlaatuinen tuote, ja yhdessä sopivien alushousujen kanssa Rain Legs täydentää täydellisen vedenpitävän ja läpäisemättömän kitin.

Ominaisuudet:

Mukavuus:

H2OUT-kalvo


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi moottoripyöräily verkkokaupastamme. Osta Spidi Takki Rain Chest H2Out Lady alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin moottoripyöräily tuotteisiin Naisten vaatteet ja täydennä varusteitasi motardinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Spidi Takki Rain Chest H2Out Lady

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Spidi sadetakki lady modulaarinen sadetakki

-

Erittäin laadukas hengittävä sadetakki ja tuulitakki, jota voi käyttää yksin tai täydentää Spidi -naisten takkeja, jotka mahdollistavat moduloinnin. Jopa 80 km / h nopeudella se estää käytännössä 95% tuulesta (noin 80% matalalla moottoritiellä), mikä on täydellinen lisä kesätakkiin, kuten saman talon Solarnet. Erittäin hyvä ostos ja erittäin monipuolinen. Se on hyvä, erittäin hyvä.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up