up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Spidi

Spidi Takki Rain Chest H2Out Lady

plus
  • Play videoSpidi Takki Rain Chest H2Out Lady
  • Spidi Takki Rain Chest H2Out Lady

Spidi Takki Rain Chest H2Out Lady

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Spidi Takki Rain Chest H2Out Lady

Suuri monipuolinen vedenpitävä lisävaruste, Rain Rinta Lady on valinnainen underjacket joka voidaan varustaa alla jokainen Rain Rinta Lady valmis vaate.


Se on erittäin helppo varastoida ja nopea käyttää ja kompensoi puutetta H2OUT kalvon, esimerkiksi kesällä mesh takit. Rain Rinta Lady on ainutlaatuinen tuote, ja pitkin yhteensopivat alushousut Rain Legs täydentää täydellinen vedenpitävä ja transpiring pakki.Tekniset tiedot:


Paino: 0,30 kg


Spidi Takki Rain Chest H2Out Lady on täydellinen valinta täydentääksesi moottoripyöräily varusteitasi. motardinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti motardinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, moottoripyöräily verkkokaupastamme voit löytää muita moottoripyöräily tuotteita, jotka sopivat yhteen Spidi Takki Rain Chest H2Out Lady:n kanssa.

Ominaisuudet Spidi Takki Rain Chest H2Out Lady

Väri

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Spidi lämpövuori

-

Suosittelen mukavaa tuotetta sekä vuorauksena että itsenäisenä takkina

Spidi sade rinnassa

-

Suosittelen Super-tuotetta

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up