up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Spidi

Spidi Takki Rain Chest H2Out

Spidi Takki Rain Chest H2Out

plus
  • Play videoSpidi Takki Rain Chest H2Out
  • Spidi Takki Rain Chest H2Out
  • Spidi Takki Rain Chest H2Out

Spidi Takki Rain Chest H2Out

Tuotekuvaus Spidi Takki Rain Chest H2Out

Suuri monipuolinen vedenpitävä lisävaruste, Rain Rinta on valinnainen underjacket joka voidaan varustaa alla jokaisen Rain Rinta-valmis vaate. Sade Rinta on erittäin helppo ja nopea varustaa ja kompensoi puutetta H2OUT kalvon, esimerkiksi kesällä mesh takit. Sade Rinta on ainutlaatuinen tuote, ja yhdessä yhteensopivat alushousut Rain Legs yllä täyden vedenpitävä ja transpiring pakki.- Tuotteen paino: 0,30 kg


Spidi Takki Rain Chest H2Out on täydellinen valinta täydentääksesi moottoripyöräily varusteitasi. motardinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti motardinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, moottoripyöräily verkkokaupastamme voit löytää muita moottoripyöräily tuotteita, jotka sopivat yhteen Spidi Takki Rain Chest H2Out:n kanssa.

Ominaisuudet Spidi Takki Rain Chest H2Out

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Spisi h2out -kalvo

-

No ... 2 kuukauden kuluttua membraanin pitämisestä olen jo voinut tarkistaa sen sateella. Täydellinen ¡EI KALAA MITÄÄN !!!. Se täyttää tehtävänsä.

Spidi sade rinnassa h2out kalvo.

-

Hyvä hengittävä ja vedenpitävä Spidi-tuotemerkin kalvo. Ostin sen laittaakseen kesätakin alle, silmämääräisesti. Se on vahvistus aikaisin aamulla naarmuilla, jotka voivat tehdä, eikä myöskään kastu sateessa.Nopea toimitus .... Se ei ole ensimmäinen Ostan ... ja se ei ole viimeinen.

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up