`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Spidi

Spidi Thermo Liner

Spidi Thermo Liner

Spidi Thermo Liner

  • Spidi Thermo Liner
  • Spidi Thermo Liner
  • Spidi Thermo Liner
  • Spidi Thermo Liner

Spidi Thermo Liner

Tuotekuvaus Spidi Thermo Liner

SPIDI Thermo Liner on uusi ajattelutapa moottoripyörän termisestä sisävaipasta. Se on todellakin suunniteltu käytettäväksi myös erillisenä, jolloin se on täydellinen kumppani pitkän matkan matkailijoille. Saatavana 5 eri väriä, voidaan varustaa kaikkiin Step to Clothing SPIDI -takkiin. Kun käytät Thermo Lineria pyörän päältä, Step in Clothing -liitännät tulevat näkymättömäksi, jotta rento tyyli edistettäisiin.

Ominaisuudet:

MUKAVUUS:

Neulotut hihansuut

100g / m2 irrotettava eristävä vuoraus

Tekniset tiedot:

Paino (kg. 0,30


Tällä hetkellä, Spidi Thermo Liner tuotetta on saatavilla motardinn:ssa. Tutustu myös valikoimamme muihin Spidi-merkkisiin moottoripyöräily tuotteisiin, joita moottoripyöräily verkkokaupastamme löytyy. Täydennä varusteitasi kauden Takit kokoelman malleilla. motardinn:sta löydät aina kauden uusimmat ja trendikkäimmät Miesten vaatteet-mallit. Selaile valikoimamme tuotteita omassa rauhassasi ja löydä valikoimastamme juuri omiin tarpeisisi sopivat moottoripyöräily-tuotteet.

Ominaisuudet Spidi Thermo Liner

Ominaisuudet
Materiaalit
Tuotetyyppi
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Täytyy olla

-

Voit varmasti kertoa, että tämä vuoraus on tehty asiantuntevasti. näyttää siltä, vetoketju ja napit ovat virheetöntä. Se on upea. Erittäin mukava, lämmin ja kevyt. kaula-alue on vain paikalla, ei tee urin pään kääntämisestä vaivaa. Tämän lisäksi olen iloinen, että tein tämän ostoksen. Minulla on spidi-partiolainen ja tämä vuoraus teki siitä vielä paremman.

Erinomainen ja vaatimuksen mukainen

-

tarkka kiinnittämiseen takkiin, erinomainen tuote

Täydellinen!

-

10/10 kevyt, mukava ja sopii täydellisesti, ehkä hieman enemmän kiinnityspistettä takkiin ...

Erittäin hyvä tuote

-

erittäin hyvä tuote, suojaa hyvin ilmasta ja kylmän kevättalven. alle puettava takki lainkaan vaivautunut ja liikkuvuuden aseiden ei vaikuta.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje