`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Spidi

Spidi Venture H2Out Lady

Spidi Venture H2Out Lady

Spidi Venture H2Out Lady

Spidi Venture H2Out Lady

  • Spidi Venture H2Out Lady
  • Spidi Venture H2Out Lady
  • Spidi Venture H2Out Lady
  • Spidi Venture H2Out Lady
  • Spidi Venture H2Out Lady

Spidi Venture H2Out Lady

Tuotekuvaus Spidi Venture H2Out Lady

Spidi high-end seikkailu takki yhteensä Touring: 3 kerrosta takki joissa paras SPIDI on tarjota kannalta mukavuutta ja turvallisuutta hardcore nainen pyöräilijä matkailijoille.


Ulkokuoren - Tenax polyamidi 212gr SQ kanssa Tenax Flex ulottuu yli lapaluiden helpottaa ajoasennon. Inner mesh liner hiki hajonta.


CE Force Tech suojat pakki ja olkapäissä / käsivarret. Valinnainen Selkäsuoja. Refleksi alueilla. Valinnainen Turvallisuus lamppu yö ratsastus.


Dynaaminen tuuletusaukot hihoissa, kaksi halkiot olkapäät, kaksi takana tuuletusaukot lisäämään ilmankiertoa. Kaksinkertainen tuulenpitävä zip kansi tehostamiseen H2OUT kalvo.


Nivus hihnat. 5 taskua (2 vedenpitävä) ja 2 vedenpitävä sisätaskua. Special venyy pitkin vartalon alueella lisätä naisten istuva.


2ND kerros - valo H2OUT takki, irrotettava, jossa sisätasku ja kiristysnauha ympäri vyötärölinja. Korkea kaulus suojaa viileää ilmaa ja vettä.


3. kerros - Eristysvuoraus alumiini insertit. Alumiini auttaa pitämään kehon lämmön sisällä pienellä hajonta. Käteviä venyy noin vyötärön.Ominaisuudet:


Turvallisuus:


- Järjestely sisäinen CE Lady suojelija


Comfort:


- H2OUT kalvo


- Irrotettava H2OUT vuori


Suorituskyky:


- Monikerroksinen tuote


- Nivus hihnat


- Kaksi takit yhdessä tuotteessa - Sisätakissa käyttää irrallisena


Ergonomia:


- Integroitu säätöjärjestelmä


- Säädettävä vyötärö kiinnitys


- Micrometric säädettävä kaulus järjestelmä


- Zip vähentää määriäTekniset tiedot:


- 100g/m2 irrotettava välikkeen


Materiaalit:


- Näkyvyyttä refleksi alueet


- Rei'itetty mesh


- Cordura


- Erittäin kestävä joustava materiaali parantaa istuva


- Kestää Tenax Tactel polyamidi


Jos olet kiinnostunut Spidi:n Venture H2Out Lady tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Naisten vaatteet tuotteet Spidi-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Spidi suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia moottoripyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Spidi Venture H2Out Lady jo tänään!

Ominaisuudet Spidi Venture H2Out Lady

Ominaisuudet
Huppu
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Rikas koko

-

Niille, jotka ihmettelevät on hieman pienempi tehty Japanissa Naisten koot luulen helposti valita on tiukalla, koska rikkaat koko. (Koko erityinen suunnilleen sama ohimeneviä ja REV'IT) oli kolmen kauden takki Venture on kaksi sisempää + ulompaa yksi kolmikerroksinen rakenne. Snap tarkkuudella kuinka vastaa kaikista valitti kohta. Magic on varsin hankala kuin nauha. Odota helppo pakkaus sillä vaikka se kesti noin puoli kuukautta ennen saapumista voi toimituksen seuranta myös mielestäni se voi suositella, että se on ollut tiukasti samalla minimiin.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje