Garmin Approach G6

Garmin

$ 200.95

Meilleur prix en ligne audité parnetRivals

lupa

Garmin Approach G6

close

Garmin Approach G6

Garmin Approach G6

Garmin Approach G6

Garmin Approach G6

play-video

Garmin Approach G6

Description

Description

- Garmin® Approach™ G6 GPS brengt golf naar een heel nieuw niveau met wereldwijd voorgeladen banen, geen abonnement en een oplaadbare accu.

- Garmin kondigt de Garmin® Approach™ G6 golf GPS aan – een strak, slank handschoen vriendelijk apparaat dat net iets meer dan 85 gram weegt.

- Het apparaat wordt geleverd met meer dan 25.000 voorgeladen wereldwijde banen en wordt gevoedt door een interne oplaadbare accu.

- Het apparaat geeft golfers de mogelijkheid om een heel weekend te spelen met één volle accu.

- De Approach G6 is de ultieme golfpartner en reismaat voor de ambitieuze speler die zijn of haar handicap wil verbeteren.

- Deze nieuwe golf GPS is aangekondigd voor de Consumer Electronic Show (CES) in Las Vegas (10-13 januari).

- Met zijn nieuwe specificaties, wordt de Approach G6 de must-have tool voor iedere ambitieuze golfer, vertelt Dennis Herremans, Product Manager Garmin Nederland B.V.

- Golfers over de hele wereld hebben nu toegang tot banen over de hele wereld zonder verborgen toeslagenkosten of abonnementen.

- Daarnaast heeft de G6 geweldige nieuwe score specificaties en is daarnaast lichtgewicht en het is een stijlvol touchscreen product om aan je golftas te hangen.

- De Approach G6 is ontworpen om het golfspel naar het volgende niveau te tillen en om de golfer zich thuis te laten voelen op welke baan dan ook.

- Wereldwijde banen zonder abonnementskosten: Met de Approach G6 gaat Garmin verder dan voorheen door meer dan 25.000 wereldwijde banen aan te bieden.

- Dit aantal groeit nog steeds.

- Golfers over de hele wereld zullen nu toegang hebben tot veel van ‘s werelds meest beroemde banen rechtstreeks uit de doos, maar ook de banen dichter bij huis.

- Garmin biedt gratis baanupdates aan om nieuwe banen toe te voegen en doet kleine aanpassingen in het huidige bestand om er zeker van te zijn dat de data die je hebt accuraat blijft.

- Net als banen die veranderen, verandert ook de pin positie – de vlagpositie kan aangepast worden naar de plek van de dag met een simpele druk op het scherm en het grote getal geeft golfers de afstand aan tot de pin, terwijl de twee andere nummers de afstand tot het begin en einde van de green aangeven.

- Bekijk de baan op een andere manier: De Approach G6 past in je hand en met het in zonlicht afleesbare display is hij in alle lichtcondities te bekijken.

- Om er voor te zorgen dat jij je kunt concentreren op je spel is hij verder geoptimaliseerd en perfect af te lezen, met heldere beelden, goed te lezen afslagmarkeringen terwijl je speelt.

- De Approach G6 levert zelfs afslag punten die getekend zijn op de kaart en in een oogopslag een referentie geven tot 100, 150, 200 en (wanneer van toepassing) 250 meter om afslagbeslissingen te maken.

- Voor meer gedetailleerde informatie kunnen golfers iedere plek op de kaart aanraken om de afstand te bekijken, afslagen te beoordelen of gevaren of obstakels te bekijken die hun slag kunnen beïnvloeden.

-Of ze kunnen inzoomen op de landingsplaats.

- Zelfs met de uitgebreidere beelden en robuuste specificaties gaat de interne oplaadbare batterij tot 15 uur mee bij normaal gebruik.

- Dit zorgt ervoor dat golfers zich hier geen zorgen over hoeven te maken.

- Kennis is kracht: De statistieken, zoals fairways hit, greens in regulation en puts per ronde, van de spelers kunnen eenvoudig bijgehouden worden op de Approach G6.

- Golfers kunnen hun statistieken direct op het apparaat bekijken of downloaden en bekijken op een printbare versie op de computer.

- Via een eenvoudig te bereiken menu optie, kunnen gebruikers hun club selecteren en hun precieze afstand van iedere slag meten.

- Het statistiekkenmerk berekent de gemiddelde slagafstand met iedere club.

- Met de nieuwe digitale scorekaart geeft de Approach G6 spelers de mogelijkheid de stand voor vier spelers bij te houden voor alle nieuwe score opties inclusief Stroke Play, Stableford, Skins en Match Play met aan te passen handicaps.


- De nieuwe Approach G6 wordt in februari 2012 verwacht en heeft een aanbevolen verkoopprijs van € 329.

- Approach G6 is de nieuwste oplossing van Garmin in het groeiende outdoor segment, dat zich focust op technologieën en innovaties die de ervaringen van outdoorgebruikers vergroten.

- Of dit nu golf, wandelen, jagen of geocaching is Garmin outdoor producten zijn een essentieel onderdeel voor de outdoor enthousiasteling op alle niveaus. Voor meer informatie over de outdoor producten en services van Garmin op

Immanquable! Garmin Approach G6 est disponible maintenant à un prix trés compétitif, ne laissez pas passer l´opportunité d´économiser sur vos achats de moto. Confort, style et qualité, voilà ce que les marques de moto souhaitent offrir parmi leur catalogue de Navigateur et gps. Découvrez dès aujourd´hui le catalogue de Électronique de la marque de moto, Garmin.

Caractéristiques

Voir plus de produits liés à:

Garmin - Électronique - Navigateur et gps

. Électronique

Utilisez le tableau ci-dessous pour connaître votre taille. Si vos mensurations sont à cheval sur deux tailles, choisissez la taille la plus petite pour un maintien plus près du corps ou la taille la plus grande pour une coupe plus ample. Si votre tour de buste et votre tour de hanches correspondent à deux tailles différentes, choisissez la taille en fonction de votre tour de buste.

Commentaires et questions de nos clients (0)

Évaluation du produit 5 / 5
Partagez votre avis ou posez nous une question concernant ce produit
coinn

Écrivez un avis sur ce produit et gagnez CoINNs

(uniquement pour les clients ayant effectué un achat)

Évaluation du produit:

Code incorrect

À noter: Vos commentaires seront révisés par nos experts et seront visibles dans un délai de 5 jours ouvrables. Vous recevrez par mail la réponse à votre question, nous vous prions d´inscrire une adresse email valide.

J´accepte la protection des données à caractère personnel

Produits similaires à Garmin Approach G6:

 
Garmin Forerunner 735XT

Garmin

Forerunner 735XT

$ 439.12 $ 359.95

 
Garmin Etrex 20x

Garmin

Etrex 20x

$ 194.94 $ 155.95

 
Garmin Gps Map 64

Garmin

Gps Map 64

$ 292.12 $ 239.45

 
Garmin inReach SE+

Garmin

inReach SE+

$ 438.95