`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

AGV

AGV AX 8 Dual Evo Karakum

AGV AX 8 Dual Evo Karakum

 • AGV AX 8 Dual Evo Karakum
 • AGV AX 8 Dual Evo Karakum
 • AGV AX 8 Dual Evo Karakum

AGV AX 8 Dual Evo Karakum

Produktbeskrivning AGV AX 8 Dual Evo Karakum

Ax 8 Dual Evo är en extremt mångsidig hjälm som passar perfekt både för och utanför väganvändning. Dess design liknar Axe 8 Evo Motocross-versionen på vilken den modellerades. Tack dock till ytterligare tekniska funktioner som visiren och dess speciella öppning mecha

Nism, Open / Shut Chin Air Vent och Extra Ventilation på toppen, ger denna hjälm samma fantastiska prestanda och komfort som

En väghjälm. Som en demonstration av dess mångsidighet kan Ax 8 Dual Evo konfigureras som följer:

1. Supermotard / Trail Version med Visor och Peak

2. Motocross / Enduro Version utan visir men för användning med motocrossglasögon

3. Streetfighter / Naked Version With Visor och ingen topp.

Möjligheten att byta ut Chin Air Intake of Axe 8 Evo med det av axel 8 Dual Evo ökar ytterligare hjälmens anpassningsmöjligheter.

SHELL: Skalet är tillverkat av tre SSL-superlätta lager av kolfiber, Kevlar och glasfiber för att minska hjälmens vikt och säkerställa en mycket hög grad av säkerhet. Ax 8 Dual Evo finns i Xxs till Xxxl-storlekar med tre olika yttre skalstorlekar.

VENTILATION: Ivs-systemet (integrerat ventilationssystem) Funktioner Kanal som hälls i skalet för att ge utmärkt luftcirkulation inuti hjälmen och för bättre aerodynamisk prestanda. Luftventilerna på framsidan, topp och hakskydd säkerställer ett konstant flöde av kall luft inuti hjälmen. De bakre extraktorerna använder kanaler i eps-enheten för att ta bort varmt, fuktigt luft från insidan av hjälmen.

VISORS: Dual Scratch Resistant, Anti Fog Polycarbonate Visor passar spola med den nedre delen av skalet och har en förstärkt kant. Öppningsmekanismen kan anpassas för att uppfylla bärarens krav.

INNERLINER: De Sanitized, Pustable Dri Lex Liners kan avlägsnas och tvättas, så kan Retention Strap Cover säkerställa perfekt hygien vid alla tider. Liners är också bättre vadderade för förbättrad komfort. Mjuka flexibla omslag har ersatt tyget i visumområdet och dessa nya omslag tvättas enkelt med en svamp eller pensel. Breath Deflector och Chin Guard kan tas bort.

FUNKTIONALITET / SÄKERHET: Hjälmens nya form runt hakan och den bredare, mjukare kanten skär ner eventuella störningar och minska risken för inverkan på trauma tack vare funktionen "stötdämpare". Chin Air Vent kan enkelt avlägsnas utan verktyg och kan bytas ut med Axe 8 Evo Vent. Den har en öppen / sluten positionsmekanism som styr luftflödet inuti hjälmen. Peak på axeln 8 Dual Evo Has

Specialdesignad för att minska "seglseffekten" vid hög hastighet medan aluminiumskruvar ger ökad styrka. Retentionen

Systemet är dubbelt D med dubbelring. Hjälmen väger bara 1300 G (+/50 G)

TEKNISK DATA:

Exteriörskal i 3 storlekar gjorda helt av SSL-lager (glasfiber, Aramid och kolfiber)

Vikt E2205: 1300 G (+ / 50 G) I M Storlek

Chin Guard Base Acts Som Shock Absorber

Ivs (integrerat ventilationssystem) med stora kanaler in i skalet för förbättrad luftcirkulation inuti hjälmen och bättre

Aerodynamisk effektivitet

3 främre ventiler, 1 toppventil och 2 bakuttag

Chin Air Vent med öppen / nära position som enkelt kan avlägsnas och ersättas utan användning av verktyg och är utbytbar med det på axeln 8 / ax 8 Evo

Ny Dual Visor I Skraptålig, Anti Fog Polycarbonate

Visormekanism med anpassningsbart öppningssystem

Speciellt konstruerad topp som minimerar eventuell "seglseffekt"

Helt avtagbara och tvättbara linjer (inklusive fliken på remmen)

Dri Lex Sanitized Fabrics. Den fasta delen av cheekkuddarna är täckt med ett mjukt, enkelt tvättat, flexibelt material

Double D Retention System

* Hjälmar levereras alltid med en transparent skärm.


Om du är intresserad av AGV AX 8 Dual Evo Karakum, bör du veta att det finns i lager och erbjuds till bästa pris. Hjälmar produkter från märket AGV har den bästa tillverkarkvaliteten. AGV designar exklusiva produkter som är skräddarsydda för att möta kundernas behov. Så ta en titt på våra erbjudanden och köp din AGV AX 8 Dual Evo Karakum idag!

Funktioner AGV AX 8 Dual Evo Karakum

Solskydd
Stängningssystem
Vikt
Godkännande
Skalsammansättning
Färg
Ålder
Aktiviteter

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI