`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

AGV

AGV AX 8 Evo Naked Karakum

AGV AX 8 Evo Naked Karakum

AGV AX 8 Evo Naked Karakum

AGV AX 8 Evo Naked Karakum

AGV AX 8 Evo Naked Karakum

 • AGV AX 8 Evo Naked Karakum
 • AGV AX 8 Evo Naked Karakum
 • AGV AX 8 Evo Naked Karakum
 • AGV AX 8 Evo Naked Karakum
 • AGV AX 8 Evo Naked Karakum
 • AGV AX 8 Evo Naked Karakum
 • AGV AX 8 Evo Naked Karakum

AGV AX 8 Evo Naked Karakum

Produktbeskrivning AGV AX 8 Evo Naked Karakum

Ax 8 EVO NAKEN VÄG HJÄLM har en aggressiv utseende och är väl lämpad för ett brett spektrum av motorcyklar inklusive Streetfighters, Supermotos och även ingångsnivå Nakeds. Den tar upp en ny väg ryttare generation har en stark personlighet och ständigt söker för

en distinkt utseende och starka känslor. Med spända och moderna linjer, låg vikt och utmärkt ventilation, dessa hjälmar är också perfekt för mer erfarna ryttare.

SHELL: Skalet är tillverkad av tre SSL (Super Super Light) skikt av kolfiber, kevlar och glasfiber för att minska vikten på hjälmen och säkerställa en mycket hög grad av säkerhet. AX 8 Evo Naked finns i XXS till XXXL storlekar med tre olika yttre skalstorlekar.

VENTILATION: IVS (Integrated Ventilation System) har kanaler urholkad i skalet för att ge utmärkt luftcirkulation inuti hjälmen och för bättre aerodynamiska prestanda Luftmunstycken på framsidan och på hakskyddet säkerställa ett konstant flöde av luften inuti hjälmen. De bakre avskiljare arbetar med kanaler urholkad i EPS att transportera bort varm, fuktig luft inifrån hjälmen.

VISOR: Den DUAL reptålig, anti dimma polykarbonat visir passar i jämnhöjd med den nedre delen av skalet och har en förstärkt kant. Öppningsmekanismen kan anpassas för att möta bäraren? S krav. Den stora visir öppningen erbjuder utmärkt sikt även under de svåraste förhållanden.

Innerfoder: Det saneras, kan andas Dri Lex liners tas bort och tvättas, liksom behållande bandlocket vilket garanterar perfekt hygien vid alla tillfällen. De är också bättre vadderad för förbättrad komfort. Plast täcker har monterats i visiret område i stället för tyg.

Dessa kåpor är lätt tvättas med en borste eller svamp. Andningen deflektor och hakskydd kan avlägsnas.

FUNKTIONALITET / SÄKERHET: Den nya formen av hjälmen runt hakan och de bredare, mjukare kanter minska eventuella störningar och minska risken för påverkan trauma tack vare stötdämparen? funktion. Hakan luftventilen kan enkelt tas bort utan verktyg och är utbytbar med AX 8 Evo ventilera. Den har ett öppet / stängt läge mekanism som styr luftflödet inuti hjälmen. Retentionssystemet är Double D med dubbel ring. Hjälmen väger bara 1.220 g (+ / 50 g) i M-storlek förstklassig CX (0,55) gör detta den perfekta hjälmen för cyklar med lite aerodynamisk skydd.

TEKNISK DATA:

Yttre skal i 3 storlekar helt i SSL skikt (Glasfiber, aramid och kolfiber)

Hakskydd baskant fungerar som stötdämpare

IVS (Integrated Ventilation System) med stora kanaler urholkad i skalet för förbättrad luftcirkulation inuti hjälmen och bättre

aerodynamisk effektivitet

3 främre ventiler och 2 bakre avskiljare

Chin luftventil med öppet / stängt läge som lätt kan tas bort och ersättas utan användning av verktyg och är utbytbara med det på AX 8 Evo

Nya DUAL visir i reptålig, anti dimma polykarbonat

Visor mekanism med anpassningsöppningssystem

Helt avtagbara och tvättbara liners (inklusive flik på bandet)

Dri Lex sanitized tyger. Den fasta delen av kindkuddar är täckt med en mjuk, lätt tvättas, plastmaterial

Double D retentionssystem

Vikt E2205: 1.220 g (+ / 50 g) i storlek M


AGV AX 8 Evo Naked Karakum är tillgänglig med olika egenskaper. Köp på motardinn och ta del av alla förmåner. Dessutom har AGV AX 8 Evo Naked Karakum den officiella garantin från märket AGV. Förutom det kan du komplettera din order med produkter från vår Hjälmarkatalog och Crossover kategori.

Funktioner AGV AX 8 Evo Naked Karakum

Solskydd
Stängningssystem
Godkännande
Rekommenderad användning
Färg
Ålder
Aktiviteter
Material

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI