`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

AGV

AGV AX 8 Naked Carbon Forest

AGV AX 8 Naked Carbon Forest

 • AGV AX 8 Naked Carbon Forest
 • AGV AX 8 Naked Carbon Forest
 • AGV AX 8 Naked Carbon Forest
 • AGV AX 8 Naked Carbon Forest

AGV AX 8 Naked Carbon Forest

Produktbeskrivning AGV AX 8 Naked Carbon Forest

Ax 8 Naked Carbon är en hjälm för dem som älskar Sportig, tekniskt avancerade, snygg och högpresterande Motorbikes.The Innovative Design, Made mer fängslande av den exponerade Carbon, är det främsta kännetecknet för denna nya Agv produkt som sätter sig också Apart För De utmärkta tekniska egenskaper, såsom Extreme Lätthet (1160 G) på grund av den sista lagret av skalet Fullt av kol, Optimum Aerodynamik erhållits genom simulering Software Systems, Integrated Ventilationssystem (IVS) Med Direct Kanaler, den karakteristiska och Funktionell hakskydd luftintag, och en av de bredaste synfält om sin branschsegment. Komfort garanteras av Sanitised Dri Lex Inner liners, Helt avtagbart och tvättbart.

SHELL: SSL (Super Super Light) skal tillverkat av kol, kevlar och glasfiber, med det övre skiktet helt gjord av 3k kol, för lätthet och minskad hals tryck. AX 8 Naked Carbon finns i XXS till XXXL storlekar med 3 olika yttre skalstorlekar.

VENTILATION: IVS (Integrated Ventilation System) har kanaler urholkad i TheShell som ger utmärkt luftcirkulation inuti hjälmen och bättre aerodynamik. Luftventiler på framsidan och på hakan vakt säkerställa ett konstant flöde av frisk luft inuti hjälmen. De bakre avskiljare arbetar med kanaler urholkad i EPS att transportera bort varm, fuktig luft inifrån hjälmen.

VISOR: Den DUAL reptålig, anti dimma polykarbonat visir passar i jämnhöjd med den nedre delen av skalet och har en förstärkt kant. Den stora visir öppningen erbjuder utmärkt sikt även under de svåraste förhållanden.

Innerfoder: De sanerade, andas Dri Lex liners kan vara helt bort och tvättas, liksom de kvarhållande bandet täcker därför säkerställa perfekt hygien vid alla tillfällen. De är också bättre vadderad för förbättrad komfort. Plast täcker har monterats i visiret område i stället för tyg. Dessa kåpor är lätt tvättas med en borste eller svamp. Andningen deflektor och hakskydd kan avlägsnas.

FUNKTIONALITET / SÄKERHET: Den nya formen av hjälmen runt hakan och de bredare, mjukare kanter minska eventuella störningar och minska risken för påverkan trauma tack vare stötdämparen? funktion. Hakan luftventilen kan enkelt tas bort utan verktyg och är utbytbar med AX 8 Evo ventilera. Den har ett öppet / stängt läge mekanism som reglerar luftflödet inuti hjälmen. Den första kurs CX gör detta den perfekta hjälmen för cyklar med lite aerodynamisk skydd. Hakan luftventilen är utbytbar med dem i AX 8 Evo och AX 8 Carbon. Retentionssystemet är Double D typ. Hjälmen väger bara 1160 g (+ / 50 g) * i M storlek.

TEKNISK DATA:

Yttre skal i 3 storlekar, helt i SSL skikt (glasfiber, kevlar och 3k kol).

Hakskydd bas fungerar som stötdämpare.

IVS (Integrated Ventilation System) med stora kanaler urholkad i skalet för förbättrad luftcirkulation inuti hjälmen och bättre

aerodynamisk effektivitet.

3 övre luftintag och 2 bakre avskiljare.

Chin luftventil med öppet / stängt läge som lätt kan tas bort och ersättas utan användning av verktyg och är utbytbar med den för AX 8 Evo.

DUAL visir i reptålig, anti dimma polykarbonat.

Visor mekanism med anpassningsöppningssystem.

Helt avtagbara och tvättbara liners (inklusive flik på bandet).

Sanitised Dri Lex tyger. Den fasta delen av kindkuddar är täckt med en mjuk, lätt tvättas, plastmaterial.

Double D retentionssystem.

Vikt: E2205: 1160 g (+ / 50 g) i M storlek.


AGV AX 8 Naked Carbon Forest är tillgängligt i olika val och egenskaper. Välj den produkt som bäst möter dina behov och få den levererad hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du i online motorcykelbutiken hitta AGV AX 8 Naked Carbon Forest relaterade produkter. Vårt utbud av Crossover produkter är designat för att ge dig fullt förtroende, oavsett intensitet på ditt träningspass eller din idrottsaktivitet.

Funktioner AGV AX 8 Naked Carbon Forest

Solskydd
Stängningssystem
Vikt
Godkännande
Skalsammansättning
Färg
Ålder
Aktiviteter
Rekommenderad användning

kundens omdömen och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Agv ax 8 nakna

-

Denna hjälm är fantastiskt ser stora passar väl och är mycket ljus. Väl konstruerad som youd förväntar sig av AGV. Kan inte fel det, mörknade visir finns också.

Lätt hjälm för toppreis

-

Hjälmen inte bara ser bra ut men är också bekvämt och mycket lätt. Eftersom italienska producenterna föredrar ett större antal. På annat sätt behandla mycket väl. Super valuta för pengarna. Med den mörka visir han är då perfekt.

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter