`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

AGV

AGV Compact Pinlock Audax

AGV Compact Pinlock Audax

 • AGV Compact Pinlock Audax
 • AGV Compact Pinlock Audax
 • AGV Compact Pinlock Audax

AGV Compact Pinlock Audax

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning AGV Compact Pinlock Audax

Compact är den nya toppmodeller Flip Up Hjälm från AGV Collection.This Model är lika mycket Avsedd för Touring Som för Urban Använd

Och kommer Rikt som standard utrustad. Detta gör det ledande inom sitt segment för Comfort, storlek, säkerhet och funktionalitet. Således Denna hjälm är perfekt för dem som The Good Look och säkerhet heltäckande ansiktsmask hjälm och händighet av en öppen yta version. Denna lösning har också några First Class Tekniska Innovations.With hakskyddet Open, Hjälmen anmärkningsvärt kompakt och avståndet mellan skalet och Guard är den minsta i kategorin. Detta bidrar till att minska den så kallade? Segla Effect ?. Små men viktiga detaljer som ytterligare förbättrar Model Inkludera gummerade knappar Och mekanismerna samt Färgkodade Målade components.The Design av Compact i stängt läge gör att det ser som en hel hjälm tack vare hakskydd som utgör en integrerad del av Den nya Shell.

SHELL: Compact funktioner En Hir Th (högt resistent termoplast) Shell And The Hjälmar varierar i storlek från XS till XL.

VENTLATION: IVS (integrerade ventilationssystem) Funktioner Kanaler Hollowed Into The Shell för förbättrad luftcirkulation inuti hjälmen och bättre aerodynamisk effektivitet. Air Vents på framsidan och på hakan Guard säkerställa en konstant luftflöde inuti hjälmen. Hot fuktig luft sugs ut via kanaler Hollowed Into The Polystyren och tack vare de andas används vid framställning av Neck Roll.

VISOR: The New Visor har behandlats med Special reptålig och Anti Fog Processer och erbjuder även 100% skydd mot UV-Rays.The Compact levereras också med en anti dimma, reptålig, Tonade, inre solskydd som drivs från utsidan och som kan tas bort för rengöring och byte utan användning av verktyg.

Innerfoder: Stor uppmärksamhet har ägnats till den inre Liners för att säkerställa god komfort. Den Sanitised, andas Lycra Crown Pad funktioner Micro perforeringar har en tredimensionell konkav form och är tillverkad av en Pre Bildas enda stycke för att perfekt matcha formen på Head. Det finns inget Stitching i någon av de känsliga områden och differentierade Density Foam ger en utmärkt grad av Comfort.These tekniska lösningar för Crown Pad skyddas av tre patent. Sanitised Dry Comfort 3d Cheek dynor gjorda av differentierade densitet skum och Incorporated Neck Roll ger extra komfort och ljudisolering. Den stora Chin Guard ger skydd mot Drag och buller från nedan. De Liners kan tas bort för tvättning, som kan Breath Deflektor och hakskydd.

FUNKTIONALITET / SÄKERHET: The New Visor Opening / Closing Systemfunktioner Xqrs för Speedy Visor utbyte och en utbytbar, Utbytbar, tandade mekanism tillåter personliga inställningar. Det finns 3 Mekanismer Finns med olika antal tänder och tjocklek för olika ANVÄNDNINGS- (touring, ras och City). Chin Guard låses upp genom att trycka på en enda knapp Nedåt IE i motsatt riktning som används för att öppna den. Detta kommer att förhindra att skyddet misstag öppning i händelse av en kollision. Att garantera maximal

Säkerhet, mekanismen lås- och Pins är tillverkade av stål. Compact är P / J homologated och, som det har gått homologe tester med Chin Styrelsen Både Sänkt (som heltäckande ansiktsmask hjälm) och uppvuxen (som A Jet hjälm), kan det användas i antingen konfiguration och ändå följa alla gällande bestämmelser. För att förhindra oavsiktliga Stängning, hakskyddet Har System som håller den Låst i öppet läge. Den Visor Rörelse och ventilations knappar är Gummi. För ytterligare säkerhet finns det Reflex Skär på halsen Roll. Compact Kommer redo att samarbeta med den nya Share integrerade kommunikationsplattformen.

TEKNISK DATA:

Hir Th (högt Resistance termoplast) Ytter Shell

Ivs (integrerad Ventilationssystem) med kanaler Hollowed Into The Shell för förbättrad luftcirkulation inuti hjälmen

3 Främre luftintag 1 Bakre Extractor inbyggd i Neck Roll And 2 Side Extraktorer

Soft Touch Skär på Front Vent spakar, Sv drifts spakar och hakskydd Lock mekanism.

Nya Xqrs (x tra Quick Release System) för verktygs Gratis avlägsnande och utbyte av Visor i sekunder. Visor Opening System kan skräddarsy genom att ändra de tandade Mechanism (3 olika modeller)

Gt 2 reptålig, Anti Fog Polykarbonat Visir med 100% skydd mot UV-strålar.

Integrerad Sun Visor (ISV) med reptålig, Anti Fog Visor Med Tool Free Replacement System

Avtagbar Breath Deflektor

Löstagbar, Large vindtät hakrem Skydd

Helt Löstagbar och tvättbar Inner Liners

Andas Lycra Micro Perforerad Crown PAD och Speciellt Sanitised Dry Comfort tyg kindkuddarna.

Andas, Micro perforerade Lycra Crown Pad med konkava 3d struktur som Pre Formad i ett enda stycke Enligt The Mor

Giska egenskaper av huvudet. Ingen Sömmar i känsliga områden och Vadderad med differentierade Density Foam.

Sanitised 3d kindkuddarna med differentierade Density Foam och integrerad Neck Roll

Liners Täckt av tre patent

Reflekterande Skär On Neck Roll för bättre synlighet på natten och under dåliga ljus

Möjlighet till slutet Hjälm Montering Like That på en Full Face Helmet

Mikrometriskt Justerbar Retention Strap System.

Anti Theft Ringning På Strap

Dubbel Homologation P / J

Är förberedd för Aktien kommunikationssystem

Vikt: E2205: 1780 G (+ / 50 G)

Skillnader / Förbättringar med avseende på produktföregångare:

Mekanism ny Låsning manuellt manövrerbar Chin

Fit förbättras genom användning av svampar Densitet Optimerad


Vänta inte längre utan köp AGV Compact Pinlock Audax. För ytterliggare frågor angående AGV Compact Pinlock Audaxs egenskaper, kan du kontakta motardinn genom vår kontaktsida. motardinn erbjuder en exklusiv kollektion av Kroppsskydd för motorcykel och andra fritidsaktiviteter. Vår Kroppsskydd kommer att försäkra dig om att du kommer att njuta av din sport och dina dagliga aktiviteter och kommer att göra livet bekvämaremed det unika utbudet av Hjälmarvaror.

Funktioner AGV Compact Pinlock Audax

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Tillfredsställelse

-

Okej leverans som avtalats

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga