`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

AGV

AGV Compact Pinlock Seattle

AGV Compact Pinlock Seattle

AGV Compact Pinlock Seattle

 • AGV Compact Pinlock Seattle
 • AGV Compact Pinlock Seattle
 • AGV Compact Pinlock Seattle
 • AGV Compact Pinlock Seattle

AGV Compact Pinlock Seattle

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning AGV Compact Pinlock Seattle

Kompakt är den nya toppen av området Flip Up Helmet från Agv Collection.Denna modell är lika mycket avsedd för turnering som för stadsanvändning

Och kommer utrustade som standard. Detta gör det ledande i segmentet för komfort, storlek, säkerhet och funktionalitet. Således är denna hjälm idealisk för dem som vill ha den goda utseendet och säkerheten hos en hel ansiktshjälm och handinessen av en öppen ansiktsversion. Denna lösning har också en del tekniska tekniska innovationer med första klass. Med hakskyddet är hjälmen påtagligt kompakt och avståndet mellan skalet och vaktet är det minsta i kategorin. Detta hjälper till att minska den så kallade "seglseffekten". Små men viktiga detaljer Som ytterligare förbättrar modellen ingår gummierade knappar och mekanismer såväl som färgkodade målade komponenter. Designen av komprimera i den stängda positionen gör det att se ut som en hel ansiktshjälm Tack vare chinvakt som bildar en integrerad del av The New Shell.

SHELL: De kompakta egenskaperna A Hir Th (High Resistant Thermoplastic Resin) Shell och Hjälm Range i storlek från Xs till Xl.

VENTLATION: Ivs-systemet (integrerat ventilationssystem) Funktioner Kanal som hålas in i skalet för förbättrad luftcirkulation inuti hjälmen och bättre aerodynamisk effektivitet. Luftventiler på framsidan och på hakskyddet säkerställer ett konstant flöde av luft inuti hjälmen. Varm fuktig luft extraheras via kanaler som hålas i polystyren och tack vare den andningsbara tyg som används för att göra nacken.

VISOR: Den nya visorn har behandlats med speciella rep-resistenta och anti-dimprocesser och erbjuder också 100% skydd mot UV-strålar. Kompaktet kommer också med en motdimma, rep-resistent, tonad, inre solskydd som används från utsidan och Som kan tas bort för rengöring och ersättning utan användning av verktyg.

INNERLINER: Stor uppmärksamhet har betalats mot de inre linjerna för att säkerställa utmärkt komfort. Den Sanitized, Pustande Lycra Crown Pad Funktioner Micro Perforations, har en tredimensionell konkav form och är gjord av ett förformat enda stycke för att perfekt matcha huvudets form. Det finns ingen sömnad i någon av de känsliga områdena och differentierad densitet skum ger en utmärkt grad av komfort. Dessa tekniska lösningar för kronbladet är skyddade av tre patent. Sanitized Dry Comfort 3d Cheek Pads gjorda av Differentiated Density Foam och Incorporated Neck Roll ger extra komfort och ljudisolering. The Large Chin Guard ger skydd mot drag och ljud från nedan. Liners kan avlägsnas för tvätt, som kan andnings deflector och Chin Guard.

FUNKTIONALITET / SÄKERHET: Nya funktioner för öppning / stängning av nya visningar Xqrs För Snabb Visirutbyte och en utbytbar, bytbar, tandad mekanism tillåter personliga inställningar. Det finns 3 mekanismer tillgängliga med olika antal tänder och tjocklek för olika avsedda användningsområden (turnering, ras och stad). Chin Guard är upplåst genom att trycka en enda knapp nedåt IE i motsatt riktning till den som används för att öppna den. Detta kommer att förhindra vakten från oavsiktligt öppnande i händelse av en inverkan. Att garantera maximal

Säkerhet, låsningsmekanismen och stiften är gjorda av stål. Compact är P / J-homologerad och, eftersom den har passerat homologationstest med hakbrädan, både sänkt (som en hel ansiktshjälm) och höjdes (som en jethjälm), kan den användas i endera konfigurationen och ändå överensstämma med alla Nuvarande föreskrifter. För att förhindra oavsiktlig stängning har Chin Guard ett system som håller det låst i öppen position. Visorens drift och ventilationsknappar är gummierade. För ytterligare säkerhet finns det reflekterande insatser på nacken. Kompakten är redo att fungera med den nya delens integrerade kommunikationsplattform.

TEKNISK DATA:

Hir Th (High Resistance Thermoplastic Resin) Outer Shell

Ivs (integrerat ventilationssystem) med kanaler som hålit in i skalet för förbättrad luftcirkulation inuti hjälmen

3 främre luftintag, 1 bakre extraktor byggd i nackstången och 2 sidoxtraktorer

Soft Touch Inserts På Front Vent Levers, Sv Driftsväxlar och Chin Guard Lock Mekanism.

New Xqrs (x tra Quick Release System) för verktygsfria borttagning och ersättning av visir i sekunder. Visoröppnande system kan anpassas genom att ändra den tandade mekanismen (3 olika tillgängliga modeller)

Gt 2 Skraptålig, Anti Fog Polycarbonat Visor med 100% Skydd från UV-strålar.

Integrerad Sun Visor (isv) Med Scratch Resistant, Anti Fog Visor Med Verktyg Gratis Utbytes System

Avtagbar andningsdeflektor

Avtagbar, stor vindskyddskinremskydd

Helt avtagbara och tvättbara innerlinor

Andningsdragen Lycra Micro Perforerad Crown Pad och speciellt Sanitized Dry Comfort Fabric Cheek Pads.

Andas, mikroperforerad lycra kronblad med konkav 3d struktur som är förformad i ett enda stycke enligt mor

Farliga egenskaper hos huvudet. Inga stygn i känsliga områden och vadderade med differentierat täthetsskum.

Sanitized 3d Cheek Pads Med Differentierat Density Skum Och Integrerad Hals Roll

Liners täckt av tre patent

Reflekterande insatser på halsen Roll för bättre synlighet på natten och under förhållanden av dåligt ljus

Alternativ för stängt hjälmmontering som på en full ansiktshjälm

Mikrometriskt justerbart retensystem.

Anti Stöldring på rem

Double Homologation P / J

Kommer redo för delkommunikationssystemet

Vikt: E2205: 1780 G (+/50 G)

Skillnader / förbättringar med hänsyn till produktens föregångare:

Ny låsningsmekanism manuellt användbar hakan

Passar förbättrad genom användning av spongdensitet optimerad

* Hjälmar levereras alltid med en transparent skärm.


Om du vill köpa de bästa Kroppsskyddprodukterna från AGV, så har du hittat det bästa stället på motardinn. På motardinn arbetar vi alltid med de bästa märkena som AGV för att erbjuda dig den bästa kvaliteten till bästa pris på alla våra motorcykelprodukter som AGV Compact Pinlock Seattle. Gör din beställning nu och få AGV Compact Pinlock Seattle så fort som möjligt.

Funktioner AGV Compact Pinlock Seattle

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga