AGV Compact Pinlock Seattle

AGV

$ 124.45

Lägsta online-pris granskas avnetRivals

lupa

AGV Compact Pinlock Seattle

close

AGV Compact Pinlock Seattle

AGV Compact Pinlock Seattle

AGV Compact Pinlock Seattle

AGV Compact Pinlock Seattle

Produktbeskrivning

Kompakt är den nya toppen av området Flip Up Helmet från Agv Collection.Denna modell är lika mycket avsedd för turnering som för stadsanvändning
Och kommer utrustade som standard. Detta gör det ledande i segmentet för komfort, storlek, säkerhet och funktionalitet. Således är denna hjälm idealisk för dem som vill ha den goda utseendet och säkerheten hos en hel ansiktshjälm och handinessen av en öppen ansiktsversion. Denna lösning har också en del tekniska tekniska innovationer med första klass. Med hakskyddet är hjälmen påtagligt kompakt och avståndet mellan skalet och vaktet är det minsta i kategorin. Detta hjälper till att minska den så kallade "seglseffekten". Små men viktiga detaljer Som ytterligare förbättrar modellen ingår gummierade knappar och mekanismer såväl som färgkodade målade komponenter. Designen av komprimera i den stängda positionen gör det att se ut som en hel ansiktshjälm Tack vare chinvakt som bildar en integrerad del av The New Shell.
SHELL: De kompakta egenskaperna A Hir Th (High Resistant Thermoplastic Resin) Shell och Hjälm Range i storlek från Xs till Xl.
VENTLATION: Ivs-systemet (integrerat ventilationssystem) Funktioner Kanal som hålas in i skalet för förbättrad luftcirkulation inuti hjälmen och bättre aerodynamisk effektivitet. Luftventiler på framsidan och på hakskyddet säkerställer ett konstant flöde av luft inuti hjälmen. Varm fuktig luft extraheras via kanaler som hålas i polystyren och tack vare den andningsbara tyg som används för att göra nacken.
VISOR: Den nya visorn har behandlats med speciella rep-resistenta och anti-dimprocesser och erbjuder också 100% skydd mot UV-strålar. Kompaktet kommer också med en motdimma, rep-resistent, tonad, inre solskydd som används från utsidan och Som kan tas bort för rengöring och ersättning utan användning av verktyg.
INNERLINER: Stor uppmärksamhet har betalats mot de inre linjerna för att säkerställa utmärkt komfort. Den Sanitized, Pustande Lycra Crown Pad Funktioner Micro Perforations, har en tredimensionell konkav form och är gjord av ett förformat enda stycke för att perfekt matcha huvudets form. Det finns ingen sömnad i någon av de känsliga områdena och differentierad densitet skum ger en utmärkt grad av komfort. Dessa tekniska lösningar för kronbladet är skyddade av tre patent. Sanitized Dry Comfort 3d Cheek Pads gjorda av Differentiated Density Foam och Incorporated Neck Roll ger extra komfort och ljudisolering. The Large Chin Guard ger skydd mot drag och ljud från nedan. Liners kan avlägsnas för tvätt, som kan andnings deflector och Chin Guard.
FUNKTIONALITET / SÄKERHET: Nya funktioner för öppning / stängning av nya visningar Xqrs För Snabb Visirutbyte och en utbytbar, bytbar, tandad mekanism tillåter personliga inställningar. Det finns 3 mekanismer tillgängliga med olika antal tänder och tjocklek för olika avsedda användningsområden (turnering, ras och stad). Chin Guard är upplåst genom att trycka en enda knapp nedåt IE i motsatt riktning till den som används för att öppna den. Detta kommer att förhindra vakten från oavsiktligt öppnande i händelse av en inverkan. Att garantera maximal
Säkerhet, låsningsmekanismen och stiften är gjorda av stål. Compact är P / J-homologerad och, eftersom den har passerat homologationstest med hakbrädan, både sänkt (som en hel ansiktshjälm) och höjdes (som en jethjälm), kan den användas i endera konfigurationen och ändå överensstämma med alla Nuvarande föreskrifter. För att förhindra oavsiktlig stängning har Chin Guard ett system som håller det låst i öppen position. Visorens drift och ventilationsknappar är gummierade. För ytterligare säkerhet finns det reflekterande insatser på nacken. Kompakten är redo att fungera med den nya delens integrerade kommunikationsplattform.
TEKNISK DATA:
Hir Th (High Resistance Thermoplastic Resin) Outer Shell
Ivs (integrerat ventilationssystem) med kanaler som hålit in i skalet för förbättrad luftcirkulation inuti hjälmen
3 främre luftintag, 1 bakre extraktor byggd i nackstången och 2 sidoxtraktorer
Soft Touch Inserts På Front Vent Levers, Sv Driftsväxlar och Chin Guard Lock Mekanism.
New Xqrs (x tra Quick Release System) för verktygsfria borttagning och ersättning av visir i sekunder. Visoröppnande system kan anpassas genom att ändra den tandade mekanismen (3 olika tillgängliga modeller)
Gt 2 Skraptålig, Anti Fog Polycarbonat Visor med 100% Skydd från UV-strålar.
Integrerad Sun Visor (isv) Med Scratch Resistant, Anti Fog Visor Med Verktyg Gratis Utbytes System
Avtagbar andningsdeflektor
Avtagbar, stor vindskyddskinremskydd
Helt avtagbara och tvättbara innerlinor
Andningsdragen Lycra Micro Perforerad Crown Pad och speciellt Sanitized Dry Comfort Fabric Cheek Pads.
Andas, mikroperforerad lycra kronblad med konkav 3d struktur som är förformad i ett enda stycke enligt mor
Farliga egenskaper hos huvudet. Inga stygn i känsliga områden och vadderade med differentierat täthetsskum.
Sanitized 3d Cheek Pads Med Differentierat Density Skum Och Integrerad Hals Roll
Liners täckt av tre patent
Reflekterande insatser på halsen Roll för bättre synlighet på natten och under förhållanden av dåligt ljus
Alternativ för stängt hjälmmontering som på en full ansiktshjälm
Mikrometriskt justerbart retensystem.
Anti Stöldring på rem
Double Homologation P / J
Kommer redo för delkommunikationssystemet
Vikt: E2205: 1780 G (+/50 G)
Skillnader / förbättringar med hänsyn till produktens föregångare:
Ny låsningsmekanism manuellt användbar hakan
Passar förbättrad genom användning av spongdensitet optimerad
* Hjälmar levereras alltid med en transparent skärm.


Alla motorcykel produkter av kategorin Öppningsbara har en hög tillverkarkvalitet och ser till även de allra minsta detaljerna. På motardinn du finna hela Hjälmarproduktskatalogen från märket AGV. Priset på AGV Compact Pinlock Seattle är 124.45 $, med lägsta prisgaranti, säker betalning och effektiv leveransservice!

Funktioner

Solskydd:
Skalsammansättning:
Godkännande:
Körning:
Färg:

Storlekstabell. Hjälmar

Storlekar och måttuppgifter kan variera beroende på tillverkare, märke och form.


  • cm
  • inch
  • Kg
  • Pounds
Storlek Huvud (omkrets) (cm)(inch)
XS

54

21.06

S

56

21.84

MS

57

22.23

M

58

22.62

ML

59

23.01

L

60

23.4

XL

62

24.18

XXL

64

24.96

XXXL

66

25.74

head.jpg head_circum_swe.png
kundens omdömen och frågor (0)

Produktbetyg 5 / 5
Skriv en recension eller fråga en fråga
coinn

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs

(endast för befintliga kunder)

Produktbetyg:

Aktiveringskoden som du angav är felaktig.

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

Kunder som tittat på har också tittat på:

 
AGV Compact ST Pinlock

AGV

Compact ST Pinlock

$ 263.28 $ 182.95

 
AGV Compact ST Seattle Pinlock

AGV

Compact ST Seattle Pinlock

$ 292.95 $ 248.95

 
AGV Compact ST Pinlock

AGV

Compact ST Pinlock

$ 264.48 $ 126.95

 
AGV Compact ST Pinlock

AGV

Compact ST Pinlock

$ 263.47 $ 223.95