`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

AGV

AGV GT Veloce Enmore

AGV GT Veloce Enmore

 • AGV GT Veloce Enmore
 • AGV GT Veloce Enmore
 • AGV GT Veloce Enmore

AGV GT Veloce Enmore

Produktbeskrivning AGV GT Veloce Enmore

Racing Soul Of Agv anpassad till Touring. Detta är Gt Veloce.With samma skal och huvuddrag som Pista GP och Corsa modell, denna nya Full Face Agv Touring Model garanterar absolut prestanda när det gäller säkerhet, lätthet, aerodynamik, och Ventilation. Utseendet är nu mindre aggressiva på grund av avsaknaden av bakspoilern.

Densiteterna hos de inre foder har utformats för bekväm passform, lämplig för sport touring Använd. Allt detta gör Gt Veloce Den perfekta hjälm för Motorbike Turister täcka eventuella Avstånd Under alla väder, som vill också ha en sportig och fängslande Racing Style Product.Gt Veloce är kompatibel med Agvisor, den innovativa Visor Med LCD-tekniken som med en enkel? Klicka? Slår Visor från klar till mörk på mindre än en sekund, för att skydda föraren eller passageraren från strålar av Sun. Agvisor har också en anti Fog funktion.

SHELL: det yttre skalet består SSL lager (aramid och kolfiber), och finns i 4 storlekar. De interna Eps finns i 4 storlekar. Varje storlek har 5 olika densiteter, att säkerställa komfort och ljusstyrka för varje storlek, samtidigt som den säkerhetsnormerna AGV Extreme standardprotokoll.

VENTILATION: Ivs (integrerad ventilationssystem) med breda kanaler urholkad direkt i skalet och hål som styr luftflödet till Head Rider s?. Den består av 4 Front luftintag (3 på framsidan och en på hakan Guard) och 2 bakre Extractors.The luftintag ha en öppen / Stäng mekanism, och deras placering har studerats och Optimerad med CFD (flöde dynamisk simulering) mjukvara, och vindtunnelprov. Den totala ytan av luftintagen är densamma som för Pista GP och Corsa modeller.

VISOR: The Race 2 Visor Uppfyller klass 1 Optiska Standards, är fri från Visual Distortion, och har en tjocklek på upp till 3,3 mm för extra ansiktsskydd It Is reptålig, det behandlas för att förhindra dimma (4 Lager) och garanterar 100 % Uv Ray Protection. Sist men inte minst, är det Tear Off Film Ready.The synfältet ökar med 15 vid horisonten och med 8% Ungefär på den totala synfältet, jämfört med huvudkonkurrenterna. Den Visor mekanismen är gjord av metall, med Rotary öppningsrörelse, och dess yta är den minsta i sin kategori. Den har en Quick Release System för borttagning och utbyte av Visor på några sekunder utan Tools.It Har också en främre Visor Lock System, vilket minskar risken för oönskad Opening Även i händelse av olycka, med möjlighet till Micro Öppning av visiret. Gt Veloce är klar för användning med det nya Agvisor med LCD-teknik.

Inre foder: de inre skikten är desamma som de i Pista Gp modell, Använda kanin? Montera Anpassning System. Men både utseende och Fit Har Been Optimerad för en mer turist och bekväm användning genom en studie av densiteten hos Inre Liners And The

Eps täcker. Breath Deflektor och vinden Throat Protection kan vara Removed.The Crown Pad är gjord av ett andas, Micro Perforerad Hudkomfort 3d Konkav struktur som har formats av ett enda stycke för att matcha huvudets form, utan Stitching i den känsliga områden .Sanitised Shalimar 3d Cheek Pads med olika densitet skum och inbyggd Nape Protector för bättre komfort och ljudisolering; Anpassning av kindinläggen Fit är också möjligt. Utöver de Anpassning av Fit, Det finns också en möjlighet

FUNKTIONALITET / SÄKERHET: retentionssystemet Är Double D Type.The New Gt Veloce är redo för Agvisor and Share Gt, AGV Communication System speciellt utformad för denna hjälm.

TEKNISK DATA:

Glasfiber, Aramid och kolfiber SSL (super Super Light) Shell i 4 storlekar.

4 Eps skalstorlekar

Ivs (integrerade ventilationssystem) Ventilation med stora luftkanalerna på skalet.

Andas Micro Perforerad Hudkomfort Material Crown Pad och Sanitised 3d Shalimar kindkuddarna med olika densitet skum.

Helt Löstagbar och tvättbar Inner Liners

Metal Xqrs (extra Quick Release System) Visor mekanism med Rotary öppningsrörelse.

Front Lock Visor Lock System (VLS) Och Visor Micro öppnande. Quick Release System för verktygs Gratis Removal och utbyte av Visor i sekunder.

Flat Race 2 reptålig och Anti Fog Visor med brett synfält, Tear Off Film Klar.

Double D Retention System.

Dela System Ready.

Agvisor Klar.

Vikt: E2205: 1300 G (+ / 50 G)


Känner du till alla AGV GT Veloce Enmore funktioner? På motardinn, väljer vi motorcykelvaror som är skräddarsydda till olika aktiviteter och sporter. Om du letar efter andra Kroppsskyddvaror istället so kolla in hela vår Hjälmarkollektion. Alla märken vi säljer såsom AGV är kopplade till den sport eller aktivitet de är ämnade för. Alla våra grymma märken är testade av vårat expertteam i motorcykel!

Funktioner AGV GT Veloce Enmore

Stängningssystem
Vikt
Godkännande
Storlek
Rekommenderad Användning
Färg
Ålder
Rekommenderad Användning

kundens omdömen och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Mycket fin hatt

-

Alla otlinno. Leverans, hjälm .. alla)))

Hand timmar

-

Förutom det stora priset levererades till den angivna dagen! Jag rekommenderar och kund !! Låt det bli bra och kurvor!

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga