`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

AGV

AGV GT Veloce Pinlock

AGV GT Veloce Pinlock

AGV GT Veloce Pinlock

 • AGV GT Veloce Pinlock
 • AGV GT Veloce Pinlock
 • AGV GT Veloce Pinlock
 • AGV GT Veloce Pinlock
 • AGV GT Veloce Pinlock

AGV GT Veloce Pinlock

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning AGV GT Veloce Pinlock

Racing Soul Of Agv anpassad till Touring. Detta är Gt Veloce.With samma skal och huvuddrag som Pista GP och Corsa modell, denna nya Full Face Agv Touring Model garanterar absolut prestanda när det gäller säkerhet, lätthet, aerodynamik, och Ventilation. Utseendet är nu mindre aggressiva på grund av avsaknaden av bakspoilern.

Densiteterna hos de inre foder har utformats för bekväm passform, lämplig för sport touring Använd. Allt detta gör Gt Veloce Den perfekta hjälm för Motorbike Turister täcka eventuella Avstånd Under alla väder, som vill också ha en sportig och fängslande Racing Style Product.Gt Veloce är kompatibel med Agvisor, den innovativa Visor Med LCD-tekniken som med en enkel? Klicka? Slår Visor från klar till mörk på mindre än en sekund, för att skydda föraren eller passageraren från strålar av Sun. Agvisor har också en anti Fog funktion.

SHELL: det yttre skalet består SSL lager (aramid och kolfiber), och finns i 4 storlekar. De interna Eps finns i 4 storlekar. Varje storlek har 5 olika densiteter, att säkerställa komfort och ljusstyrka för varje storlek, samtidigt som den säkerhetsnormerna AGV Extreme standardprotokoll.

VENTILATION: Ivs (integrerad ventilationssystem) med breda kanaler urholkad direkt i skalet och hål som styr luftflödet till Head Rider s?. Den består av 4 Front luftintag (3 på framsidan och en på hakan Guard) och 2 bakre Extractors.The luftintag ha en öppen / Stäng mekanism, och deras placering har studerats och Optimerad med CFD (flöde dynamisk simulering) mjukvara, och vindtunnelprov. Den totala ytan av luftintagen är densamma som för Pista GP och Corsa modeller.

VISOR: The Race 2 Visor Uppfyller klass 1 Optiska Standards, är fri från Visual Distortion, och har en tjocklek på upp till 3,3 mm för extra ansiktsskydd It Is reptålig, det behandlas för att förhindra dimma (4 Lager) och garanterar 100 % Uv Ray Protection. Sist men inte minst, är det Tear Off Film Ready.The synfältet ökar med 15 vid horisonten och med 8% Ungefär på den totala synfältet, jämfört med huvudkonkurrenterna. Den Visor mekanismen är gjord av metall, med Rotary öppningsrörelse, och dess yta är den minsta i sin kategori. Den har en Quick Release System för borttagning och utbyte av Visor på några sekunder utan Tools.It Har också en främre Visor Lock System, vilket minskar risken för oönskad Opening Även i händelse av olycka, med möjlighet till Micro Öppning av visiret. Gt Veloce är klar för användning med det nya Agvisor med LCD-teknik.

Inre foder: de inre skikten är desamma som de i Pista Gp modell, Använda kanin? Montera Anpassning System. Men både utseende och Fit Har Been Optimerad för en mer turist och bekväm användning genom en studie av densiteten hos Inre Liners And The

Eps täcker. Breath Deflektor och vinden Throat Protection kan vara Removed.The Crown Pad är gjord av ett andas, Micro Perforerad Hudkomfort 3d Konkav struktur som har formats av ett enda stycke för att matcha huvudets form, utan Stitching i den känsliga områden .Sanitised Shalimar 3d Cheek Pads med olika densitet skum och inbyggd Nape Protector för bättre komfort och ljudisolering; Anpassning av kindinläggen Fit är också möjligt. Utöver de Anpassning av Fit, Det finns också en möjlighet

FUNKTIONALITET / SÄKERHET: retentionssystemet Är Double D Type.The New Gt Veloce är redo för Agvisor and Share Gt, AGV Communication System speciellt utformad för denna hjälm.

TEKNISK DATA:

Glasfiber, Aramid och kolfiber SSL (super Super Light) Shell i 4 storlekar.

4 Eps skalstorlekar

Ivs (integrerade ventilationssystem) Ventilation med stora luftkanalerna på skalet.

Andas Micro Perforerad Hudkomfort Material Crown Pad och Sanitised 3d Shalimar kindkuddarna med olika densitet skum.

Helt Löstagbar och tvättbar Inner Liners

Metal Xqrs (extra Quick Release System) Visor mekanism med Rotary öppningsrörelse.

Front Lock Visor Lock System (VLS) Och Visor Micro öppnande. Quick Release System för verktygs Gratis Removal och utbyte av Visor i sekunder.

Flat Race 2 reptålig och Anti Fog Visor med brett synfält, Tear Off Film Klar.

Double D Retention System.

Dela System Ready.

Agvisor Klar.

Vikt: E2205: 1300 G (+ / 50 G)


motorcykel butiken, motardinn, kan du hitta olika storlekar på AGV GT Veloce Pinlock och i många olika färger. Förutom det kan du också komplettera din beställning med produkter relaterade till AGV GT Veloce Pinlock som kategorin Hjälmar från vår motorcykelbutik online. Läs våra experters råd och guidning angående motorcykelutrustning och även AGV GT Veloce Pinlock omdömen.

Funktioner AGV GT Veloce Pinlock

kundens omdömen och frågor (5)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Utmärkt

-

Hjälm uppfyller förväntningarna! Lätt, bekväm, bra passform, god ventilation och låg ljudnivå. Utan tvekan ett bra köp. Enda negativa var den långsamma leveransen, tog ca 3 veckor att komma fram, genom att inte två gånger tidsfristen tid för dem som nämns.

Stor hjälm

-

Passar perfekt (se AGV storlekstabeller). Du får en produkt av toppkvalitet för en riktigt rimligt pris. Leverans i tid, perfekt packade ... bara fantastiskt.

Allt är bra

-

Stor hjälm. Beställde dimension L innehåller bunt stöd för förändringar i ML storlek

Bra hjälm högsta kvalitet

-

Hjälmen AGV snabb GT är riktigt bra kvalitet och enastående lätthet med mörka visir är ännu vackrare jag har ännu inte montera Pinlock men semi öppen visir Jag har inte stött på problem med appannamento.Servizio snabbare leverans. Motardinn bra jobb, jag är alltid bra.

Perfekt !!!

-

Hjälm som passar perfekt mina förväntningar. Bekväm, lätt och effektiv ventilation. Synd reflekterande dekaler är inte i paketet bredvid den franska lagstiftningen ... noggrann paketering, konkurrenskraftiga priser ... Bravo !!! MOTARDINN.COM

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI