`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

AGV

AGV K5 Hero Pinlock

AGV K5 Hero Pinlock

AGV K5 Hero Pinlock

 • AGV K5 Hero Pinlock
 • AGV K5 Hero Pinlock
 • AGV K5 Hero Pinlock
 • AGV K5 Hero Pinlock

AGV K5 Hero Pinlock

$ 240.95

Slutsåld - den här varan är inte längre tillgänglig

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning AGV K5 Hero Pinlock

K 5 är den nya agvfiberglas- och kolfiberhjälmen, en referenspunkt för sportanvändning men samtidigt extremt bekväm. Den har utformats med hänsyn till Agv Extreme Standards, för att maximera prestanda och komfort. Glasfiber och kol Fiberskal garanterar motstånd och ljushet, medan linjerna är aerodynamiska och strömlinjeformade, i äkta AGV-stil. Komfort säkerställs genom perfekt passform, och med det lättanvända inre visiret. Storleken minimeras tack vare designstudier utförda på racinghjälmar och den integrerade bakspoileren ger utmärkt stabilitet även vid hög hastighet.

SHELL: Det yttre skalet är tillverkat av glasfiber och kolfiber. Skalet finns i 2 storlekar. Den inre EPS finns i 4 storlekar. Varje storlek har 4 olika densiteter, för att alltid garantera det bästa säkerhetslätthetsförhållandet och optimal komfort för varje storlek.

VENTILATION: IVS (Integrated Ventilation System), konstruerat med CFD-analys, har kanaler som är ihåliga i skalet för förbättrad luftcirkulation inom hjälmen och bättre aerodynamisk effektivitet. Användningen av två luftinlopp på framsidan tillsammans med ett annat stort centralt luftintag , Integrerad i skalprofilen, säkerställer ett konsekvent flöde av frisk luft inuti hjälmen. Rygguttagarna avlägsnar den heta fuktiga luften inuti hjälmen och är utrustade med ett nytt ON / OFF-system, utvecklat i vindtunneln, för optimal ventilation .

VISOR: Beroende på storlek, erbjuder K 5 två slags visorer: GT 2.1 för storlekarna XS, S, MS och GT 2 för storlekar ML, L, XL, XXL. Detta garanterar

Perfekt vidhäftning med skalet hela tiden för att undvika drar och ljud. För detta ändamål är visorerna också utrustade med den nya visirkanten, vilket ytterligare förbättrar tätningen och isoleringen. Visorer behandlas för att förhindra repor och misting, och 100% UV-strålskydd är också garanterat. Det finns också ett nytt patenterat mikroöppningssystem som enkelt kan manövreras med en knapp på hakskyddet. Detta system ger möjlighet att låsa visiret i lätt öppet läge, för ökad ventilation. Visorens öppnings- och stängningsmekanism har ett XQRS-system, för snabb avlägsnande utan att använda verktyg. K 5 har också en intern reporfast, tonad solskydd som kan avlägsnas för rengöring och byte utan att använda verktyg.

INNERLINJER: De inre linorna kan avlägsnas och tvättas och är gjorda av ett sanitiserat Dry Comfort-tyg för att förhindra bakterier och allergier. Detta tyg bidrar till den snabba spridningen av fukt från huden, absorptionen av överflödig svett och säkerställer att ryttaren håller sig frisk även under långa perioder.

FUNKTIONALITET / SÄKERHET: Retentionssystemet har en dubbel D-metallringsmekanism som är inspirerad av racervärlden. K 5 är redo för användning med SHARE, kommunikationssystemet utvecklat av Agv.

TEKNISK DATA:

Kompositmaterialfiber (glaskarbon) yttre skal som finns i 2 storlekar och EPS innerfodral finns i 4 storlekar med 4 diffe

Hyrdensiteter.

Shell och EPS-dimensioner optimerade med hjälp av FEM (Finite Elements Analysis) -systemet.

Ventilationssystem: IVS består av en hakskyddsmekanism, 2 främre luftventiler och en luftuttag med ON / OFF-system, utvecklat i vindtunneln för optimal ventilation och stabilitet.

Central framluftsventil inbyggd i skalprofilen med direkt hög luftflödeskanal.

Bakspoiler integrerad i skalprofilen

De interna komponenterna, gjorda av sanitiserat 3D Dry Comfort-material, kan helt avlägsnas och tvättas.

Avtagbar andnings deflektor och vindskydd

GT2 (storlekar ML L XL XXL) och GT2 1 (storlekar XS SMS) visorer i rep-resistent och anti-dimma polykarbonat med 100% UV-strålskydd.

Visor mikroöppnande system.

Ny XQRS (extra snabbsläppsystem) GT 2 visormekanism, för snabb avlägsnande av visiret PATENTED

Integrerad repfast solskydd (ISV), flyttbar och utbytbar utan att använda verktyg.

Dubbel D-retention system.

Asia FIT-alternativet

Vikt: E2205: 1,390 g (+ / 50 g) MS-storlek

DELSYSTEMET klart

* Hjälmar levereras alltid med en transparent skärm.


Beställ din AGV K5 Hero Pinlock nu och få leveransen hem till dig inom några få dagar. Dessutom kan du välja mellan olika storlekar och färger på AGV K5 Hero Pinlock, på så vis anpassas produkten efter dina behov. Vid detta tillfälle är AGV K5 Hero Pinlock i lager och priset ligger på 240.95 $. Med vårt varierade utbud av Integral landsvägartiklar, kan du hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

Funktioner AGV K5 Hero Pinlock

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI